بله از نظر شما خوب ساده میشه دیگه. اگر ساده بود چرا مرتب به عنوان نقاط قوت Giga ازش نام میبرید؟تخصصی بخوایم حساب کنیم و از تکنولوژی بگذریم بحث رو به جلو ببریم درسته giga خوبه اما شک نکنید ایسوس عقب دار این داستان نیست!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گارانتی،یک تبلت اکستروم بود(چند ماه پیش) که از طریق نماینده شهرستان این شرکت واسش ارسال شد.خیلی ریلکس نماینده اش در شهرستان میفرمودن:مگه چقدر به من میدن که زنگ هم بزنم پیگیری کنم؟؟طی چندین تماس تلفنی خود بنده حقیر با آواژنگ هی میپیچوندن.در آخر یک خانم به بنده گفت آقای محترم کشور توی تحریمه و طبیعیه که قطعه وارد نشه!و اینطور ادامه دادند:آقای عزیز شما فکر کردین ما اینجا نشستیم شما تبلت بشکنید ما درست کنیم؟؟(در ضمن بار اول رایگان بود)تماسهای آتی به این مضمون بود که جناب قطعات حتی واسه دستگاه هایی گارانتی هم نداریم.در اواخر واقعا بد صحبت میکردن.فکر نکند من سیریش شدما!نه 2 ماه گذشته بود!!!
در نهایت بعد از این دیدم ماجرا حل نمیشه.اسم و شماره داخلی اون خانوم که که گفته بود ما اینجا ننشستیم تو خراب کنی ما تعمیر...و غیره رو نوشتم.به همراه صدای ظبط شده خانوم.از طریق نماینده محترم استان شماره مستقیم مدیریت رو پیدا کردم و طی تماس تلفنی ایشون آدرس ایمیلشون رو لطف کرده و بنده همه رو فرستادم واسشون!!که تا 1 ساعت بعد به بنده زنگ زدن عذرخواهی فرمودن و فرمایش کردن پیگیری میشه(که خدایی هم پیگیری فرمودن)و در نهایت بعد از نزدیک به 3 ماه به دست من رسید!!!اون هم دیدم تبلت خودم نیست!!حالا بگذریم.ولی این نیست که تا پای مدیریت به صحنه باز نشه کارمندان محترم انجام وظیفه نکنند!!!در مورد گارانتی asus 3 مادر برد تا العان ارسال شده که بدون کوچکترین تماس تعمیر شده و یک فاکتور هم روش میگذارن میفرستند.
Bookmarks