برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشود منم یه نظر بدم گلپسر؟
مادربرد عالی ای رو انتخاب کردی . ینی در واقع با یه تیر دو نشون زدی . هم سری اورکلاک رو انتخاب کردی و هم ویژگی ها و فناوری های سری گیمینگ این شرکت رو داره . حالا طبق چیزایی که میدونی و اگه ایسوز رو برای گیم میپسندی ، که هیچ وگرنه به نظرم این هزینه ی 6.5 برا گیم زیاده .به نظرم برا گیم ، نیازی به اورکلاک نداری و هزینه ی اضافه هست . با چیپ ست های سری H که هم ارزونتر درمیاد و به نسبت اش هم قطعا کیفیت پایین تری دارن اما نه که کیفیت خوبی نباشن (این مادربردی که انتخاب کردی ، کیفیت عالی یا حتی میشه گفت فوق عالی ای دارن) ، و همه ی ویژگی های یه گیمر رو حرفه ای رو دارن . هر چند با این مادربرد به راحتی و بدون هیچ دقدقه میتونی با فشار دادن یه دکمه ، بدون ترس از آسیب دیدن قطعات ، اورکلاک کنی (مادربرد خودش نوع cpu و گرما و ... شو میگیره ، اتوماتیک تا فشاری رو که تحمل میکنه ، اورکلاک میکنه) و بازم با همون دکمه میتونی راحت اورکلاک رو خاموش کنی ینی تو 3 سطح مبتدی تا حرفه ای طراحی شد ، اما به نظرم برا گیم پول کاملا اضافه ایه (هر چند واسه گیم هم طراحی شد)
من بجات بودم ، صب میکردم مادربرد Gigabyte G1.Sniper H6 بیاد (فک کنم قیمتش با این اوضاع بین 550 تا 600 بشه وقتی مادربرد H97-D3H شد 450 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) بگیرم. cpu ی سری K هم کاملا اضافه هست واسه گیم . مگه میخای موشک فینیکس شلیک کنی با این قدرت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با ممولی 4770 هم راحت میتونی با این مادربرد Gigabyte G1.Sniper H6 تا حد متوسط نسبت به خودت اورکلاک کنی و تو همین دو قلم هم، 500 تومن صرفه جویی کنی . 4770 هم این قد قدرتمند هست که حداقل تا مدت ها بدون استفاده از حداکثر کلاک خودش بتونه از پس بازی ها بر بیاد و نیازی به اورکلاک نداشته باشه
مطمئن باش 10 تا 15 سال دیگه و شایدم خیلی زودتر ، مجبور میشی کل پلتفرم و مادربرد و کیس و ... رو از بیخ نو بخری و این مادربرد ، تا 15 سال چیه ، چند برابر شو راحت واست جواب میده پس به نظرم خرج یه تومن واسه مادربرد برا گیم ، کاملا اضافه ست
پاور هم 850 زیاده . یه EnerMax 730W RevolutionXT با قیمت 490 بگیر
بازم خودت مختار سقفی ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks