خب نمی خونی پست های منو دیگه فقط حرف خودتو می زنی من تو همون پست اول گفتم گیگا : قدرت تو همون پست اول هم گفتم گیگا سری جدیدش نیومده 5 تا رکورد جهانی اورکلاک را شکوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه تو اورکلاک قطعا گیگا خیلی خوب هست .
دوم اینکه همه اورکلاک نمکنن همه استفاده حرفه ای ندارن و اینکه خازن 5k باشه یا 50k دقیقا مثل همون قضیه بنچ مارک هست من الان یک FOXconn مال 8 سال پیش فکر کنم ، مثل مرد داره کار می کنه 8 سال پیش نه تکنولوژی بوده نه خازن ها خیلی قوی بودن اینکه این چیز هایی که شما گفتین درست هست اما نه برای استفاده های معمولی البته بازم هستن کسایی مثل شما که دوست دارن اگه مادربورد 300 تومانی هم می خرن امکانتی داشته باشه که بقیه مادربرد ها نداشته باشن .
قیمت Black Edition که به دلارش خیلی فرقی نداره با نسخه معمولیش اما اینجا 100% می کنن تو پاچمون بدبختی داریم تو این مملکت به خدا ..........!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت درست هست گیگا بخر .

Bookmarks