برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dj-big برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم شد حرف ، گلپسر؟
راستی اسمت چیه؟
هم پول سخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو چقد به رنگ علاقه داری عایا؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سری بلک ، مگه این قد این قد قیمت شه؟ حداقل 150 تومن فک کنم از سری بدون بلک اش اضافه تره بخاطر همون تست یه هفته ای
تبلیغ نمیکنه چون اون ویژگی ها رو نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگا کن منم نگفتم گیگا مطلقه . من میگم گیگا چون واقعا ندیدم (بجز تعداد بسیار بسیار محدودی . تا حالا که یه دونه دیدم اونم از ازراک) ، تو یه رنج قیمت ، از لحاظ کیفیت (چه مدار تغذیه و قدرت و کیفیت بقیه ی جزئیات) مادربردی ازش بهتر باشه . مثلا تو مادربرد گیگا ای که بالاتر از 700 تومن باشه ، من اصلا تا حالا ندیدم از خازن با طول عمر 10 کیلو استفاده نشه اما کم نیستن تعداد ایسوز ای که حتی تا 1 تومن یا بالاتر قیمت دارن اما خازن های 5 کیلو استفاده میکنن . نمونه اش همه ی این مادربردها بالای 700 و تا 1 و خردی هم قیمت دارن اما از خازن 5 کیلو استفاده میکنن (رو عکس خود خازن اونجایی که 5X Protection داره نوشته هه 5 کیلو (از جمله همین مادربرد دلوکس) :
Motherboard - Z87-PRO - ASUS
Motherboard - Z87-DELUXE - ASUS
Motherboard - Z87-DELUXE/DUAL - ASUS
و مطمئنا از این دست هستن اما برا نمونه چن تا رو گرفتم
اما ایسوز هم که مهندس نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وقتی خازن و یا یه قطعه ی با کیفیت رو بزنه اما واضح تبلیغ نکنه . مثلا اینو :
Motherboard - MAXIMUS VI FORMULA - ASUS
قشنگ اومد شفاف سازی کرد که عمر خازن اش چقده . هر چند اصلا لازم به این کار نبود . به قول تو رنگ خازن داد میزنه که از چه نوع خازنی هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا مثلا به هیچ وجه نمیبینی (یا بسیار بسیار تک و توک) که تو مادربردای گیگا ، از مادربرد 400 تومنی اش تا مادربرد 1 تومنی اش ، کیفیت هت سینگاش فرق داشته باشه (بجز یکی دو مورد تو چیپ Z97 ارزون قیمت که نمیدونم چرا این کار رو کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اما تو مادربردای دیگه کم نیستن
منم نگفتم که بگن یا میگن ایسوز بده . من میگم تو مدلای برابر ، از لحاظ کیفی به گیگا نمیرسه . شاید خیلی خیلی تفاوت نداشته باشن اما تفاوت قابل توجهی دارن حتما . حداقل همون قابلیت های انحصاری گیگا که چیز کمی هم نیست (حداقلش اما در اکثر موارد سیستم خنک کنندگی و جزئیات دیگه ای مثل همین بالا که گفته شد بهتر نباشه بدتر نیست)
منم تو کیفیت ساخت میگم ، گیگا از ایسوز بهتر نباشه ، ایسوز از گیگا حداقل تو اغلب اوقات با تفاوت هایی پایین تر هست (و اغلب هم گرونتر) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چن تا از دلایل رو بالا گفتم . و همینطور تو تاپیک های دیگه
چیزی که حداقل من واقعا ازش ناراحت میشم اینه که ، اغلب بچه ها چششون فقط فقط به بنچمارکهاست و اصلا کلی نگر نیستن (نمیگم من این طورم ها) . مثلا نگا کن ، تو مقایسه ی همون دو مدل مادربرد Asus Z87-DELUXE و Gigabyte Z87X-UD5H خودشون میان لینک این سایت رو میدن :
HARDOCP - Introduction - Gigabyte Z87X-UD5H LGA 1150 Motherboard Review
HARDOCP - Introduction - ASUS Z87-Deluxe LGA 1150 Motherboard Review
بعد میان میگن چی ، این تو گیم بهتره طبق این تست ها (ولو 1 درصد فقط) اما همون سایت که از لحاظ اورکلاک تست کرد ، اینو دیگه نمیگن که در اورکلاک 4.6 گیگاهرتز که طبق همون سایت تو اورکلاک برابر رم انجام شد ، اون مدل ایسوز با 1.280 ولت تا 4.6 اورشد و اون گیگا با 0.744 ولت . و با فرکانس رم 1600 و cl 9 و comand rate 2T ، همون مادربرد با با 1.308 ولت رسید به 4.7 گیگا هرتز
نگا کن نمیخام بگم این تست رو قبول دارم چون با این تعداد فاز مادربرد ایسوز (18 فاز با یه هت سینک جداگانه نسبت به گیگا) ، اختلاف 0.536 ولت بسیار زیاده و فک نکنم منطقی باشه . اما طرف طبق همین لینک اومده ادعا کرده که ایسوز تو گیم بهتره . خوب باید طبق همین لینک ادعا کنه که مدار تغذیه ی ایسوز بسیار بسیار ضعیف تر و گرمتر از اون گیگاست . گرمتر بودن یه قطعه هم که میدونی . اما هر جا که به نفع آدم باشه گفته میشه . (اما از نظر منو بخای ، به نظرم از لحاظ اورکلاک با اونکه اون گیگا 16 فازی هه و ایسوز 18 فاز با هت سینک جداگانه ، تقریبا در حد هم ان اگه نگم گیگا بهتره (اگه هم گیگا بهتر باشه ، قطعا تا این حد تست شده بهتر نیست))
یا نوع قطعات و طول عمرشونو مثل همین خازن شو نمیبینن
یا فناوری هایپردو شو نمیبینن که همین یه تک قلم ، باعث میشه SSD علاوه بر کارایی خودش ، به عنوان کش HDD استفاده بشه و تست ها نشون داده که 8 گیگ کش SSD به عنوان HDD اگه استفاده شه ، سرعت HDD تا 4 برابر افزایش پیدا میکنه . نمیخام بگم این تو گیم تاثیر داره اما تو سرعت که خیلی تاثیر داره
و ...
یا من میگم UD5H از لحاظ اورکلاک از مادربرد X79-Delux بهتره . میگن جایی نگو میخندنت . مدار تغذیه ی 18 فاز ایسوز با هت سینک جداگانه طبق لینک خودشون نتونست به 16 فاز گیگا برسه ، 14 فاز ایسوز میخاست به 16 فاز گیگا برسه .
بعد به ما چی میگن گلپسر؟ متعصب
ما هم میگیم به روی چشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks