گلپسر آریایی که اسمتو نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم ایسوز قابلیت قوی ای نداره؟
گفتم تو رنج قیمت برابر ، هیچ مادربردی رو تا الان ندیدم از لحاظ کیفی بهتر از گیگا باشه . چرا . جز یه دونه ازراک که یه گلپسری چن روز پیش مدل z97 رو گفت . تو رنج قیمت اش بی نظیر بود . شاید از لحاظ کیفی از یه جاهایی سرتر از گیگا و جاهایی کمبود داشت اما تو رنج قیمت اش عالی بود . هر چند تعداد مدار تغذیه اش از تعداد موی سر آدم بیشتر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و منم اولین بار تعجب کردم که اون همه مدار تغذیه ، چطور با اون قیمت ... اما به نیبت قیمتش عالی بود
خوب واقعا از لحاظ کیفی بجز همین ازراک ای که گفتم ، تو یه رنج قیمت ، بهتر ندیدم و واسه . اگه دیده باشم ، مطمئن باش همون رو تایید میکنم .
منظورت کیفیت و عمر و کارایی و خنک کنندگی بیشتر نسبت به گیگا تو یه رنج قیمته؟ یه دونه از هر کدوم بگو؟
اون MSI هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . مادربردی که من میگم دارم ، مادربرد گیگا با خازن های الکترولیتی هه که تو جنگ جهانی نوسان برق سربلنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . این در حالی هه که واسه همین نوسان برق طرفای ما ، همون 3 سال اول خرید ، 2 تا پاور سوخت (حتی پاور گرین هم خراب شد که تعمیر شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ، یه هارد سوخت و قص علی هذا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks