خیلی شبیه طرفدار های سامسونگ حرف می زنی که فقط تعصب خالی هستن :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این حرف هایی که زدین دقیقا از کجا دراوردین ؟:))
شما تو عمرت یک مادربرد گیگا داشتی که خراب نشده خب که چی ؟ الان گیگا شد بهترین ؟ :)) این منطق می شه اسمش ؟ :)
پیشنهاد می کنم به جای اینکه حرف 4 نفر دیگه را بزنید و اینقدر را حرفتون پافشاری کنید برید حداقل یکم تحقیق کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" مثلا همین مادربرد Asus Z87-Delux و Gigabyte Z87X-UD5H . با هم هم قیمت ان اما تو ایسوز 2 فاز و حتی با هت سینک جداگانه اضافه تر برا ایسوز در نظر گرفته شد اما از اون طرف ، خازن هاشو پایین تر در نظر گرفت . چیزی که گیگا بازم ازش سرتره تو تکنولوژی هایپردو و از لحاظ کیفی هم که مادربرد گیگا که ملومه چی اضافه تر داره . اما بازم با اون حال ، ماها بنچمارک رو که نگا میکنیم ، بازم گیگا تو اورکلاک برنده هه . خوب پس فرق چندانی ندارن که . ایسوز رو انتخاب میکنیم "
الان کلا نمی دونم این جملت را چندین بار خوندم کلا فقط اسمایل خنده می آد تو ذهنم برو 4 تا کامنت تو سایت امازون و نیواگ بخون می فهمی مشکل داشتن یا نداشتن چیه
کسی هم نگفته گیگابایت کیفیت نداره اما در مقایسه با اسوس فعلا که نتونسته برنده شه .
بعدم کی حرف اورکلاک زد ؟ بله سری جدید گیگا نیومده 9 تا رکورد جهانی زد تو اورکلاک
من خودم برای سیستم جدید یا گیگا می گیرم یا ایسوس همونجور که قبلا هم گفتم تعصب ندارم اما وقعیت را می بینم شما برو یک جا کامنت بگذار ایسوس کیفیت نداره مادربوردش ببین بهت می خندن یا نه
یک پیشنهاد دیگه هم دارم کلا اگه همه چیز را تو زندگیت اینقدر تعصبی ببینی به مشکل می خوری :)

Bookmarks