راستش رو بخوابید فعلا چون قطعات زیادی خریدم دست و بالم خالی شد و نتونستم گرافیک بهتری بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و من این کارت گرافیک رو خریدم که بعدا سری 4000 اومد بفروشم و از اون نسل کارت بگیرم به همین دلیل نخواستم هزینه زیادی بکنم ولی اگه بنظرتون ارزش داره این کارت رو بدم و با 3070 ti تعویض کنم
دلیل ابنکه میگم میخوام z690 بگیرم هم اینه که فعلا 12400 خریدم اونم اگه نسل 13 اینتل اومد تعویض میکنم و یک i5 یا i7 سری میگیرم البته بستگی به قیمت و کیفیتش داره اونوقت
دلیل خرید سری ddr5 هم اینه که مطمئنا سیستم های ddr5 به تولید حداکثری برسه اکثر برنامه مبتنی بر ddr5 خواهد شد و برنامه نویسان و تولید کننده های گیم بر اساس اون برنامه و گیم تولید خواهند کرد به همین دلیل از الان دارم ddr5 میگیرم که بعدا نیازی اقلا به تعویض مادربرد نباشه چون در موقع فروش سیستم رو مفت میخرن
دلیل انتخاب 16 گیگ هم اینه که فعلا میشه با 16 گیگ رم کار کردش چون رم های ddr5 خیلی گرونن فعلا وقتی به تولید انبوه برسن مطمئنا هم کیفیتشون بهتر میشه هم قیمتشون خیلی پایین میاد اونوقت میشه دوباره رم به سیستم اضافه کرد ولی الان صرفه اقتصادی قابل توجیهی نداره با این قیمت

Bookmarks