از نظر مدار تغذیه و اینا هیچ مشکلی نخواهید داشت و حتی همون 16 تا بیش از حد نیازتون هست.
از نظر هیت سینکی هم خیلی خوبه.
من با اکثر مدل های چیپ های مختلف از رده پایینه پایین تا رده بالای خیلی گرون کار کردم حتی با برد های ورک استیشنی.
هر چیزی که میگم از روی تجربه و با سند هست.
مهم ترین قطعه یعنی پردازنده رو ننوشتین که چی انتخاب کردید.
اگر قصد اورکلاک ندارید سراغ b660 strix برید. اونم از هر جهت برد خوبی هست و کولر 1200ی هم روش نصب میشه.

در مورد رم ddr5 هم مدلی که انتخاب کردید رو بنویسید.

گرافیک هم همون 3060 ti مدلی که گرفتید x trio هم داره. اما در کل با 3060 ti اونم سری باکیفیتی مثل گیمینگ ایکس مشکلی نخواهید داشت، مگر اینکه بخواید اورکلاک کنید که اون موقع نسخه سه فن بهتره، یا اینکه توی فول لود دمای کمتری داشته باشید.
در مورد اینکه 3070 ti میگرفتید خب مسلما اون کارت بهتری هست جدا از هسته های کودا و rt بیشتری داره، ترافلاپس بیشتری میده.
حافظه 256 بیتی داره اونم از نوع سریع gddr6x که روی کارتهای سریعتری مثل 3080 هم همین سرعته.
حتی کارت پرچمدار 6900xt هم gddr6 معمولی هست با 16 گیگ یا نسخه جدید 6950 هم 18 گیگی هست.
از نظر پهنای باند و سرعت 3070 ti تو رنج خودش بهترینه.
جالبه حتی 4070هم که قراره بیاد پهنای باند و سرعت کمتری داره رمش!

نرم افزارهایی هم که کار میکنید (البته به پلاگین هاش هم ربط داره) اما در کل خیلی میتونن از پردازنده گرافیکی قویتر استفاده بهتری بکنن و توی کارها و رندر باعث تسریع بشن.
بعضیا داشتن گرافیک بهتر حتی از پردازنده بهتر هم الویت بیشتری داره توشون، بعضیا هم براشون هم پردازنده قوی هم گرافیک قوی نیازه،
اما رم 16 کمه و باید 32 گیگ بگیرید ، اگر سراغ ddr5 نمیرفتید بدون هزینه اضافه (حتی یکم پول هم میموند) میشد رم 32 گیگ و نسحه d4 برد رو گرفت، اگر اختلاف رم های ddr4 سریع با ddr5 ها (مخصوصا نسخه های معمولیشون یعنی 4800و 5200) تو خیلی چیزا تفاوت خاصی نمیبینید.
بعضی جاها 5 درصد بهتره بعضی جاها 5 درصد ضعیف تر!

همچنین به دلیل تاخیر بالاتری که رم های ddr5 دارن توی برنامه هایی که تاخیر زیاد خیلی توشون مهمه کارایی ضعیف تری نشون میدن.
جدا از اینکه شما رم ddr4 رو هم اگه کیت خوب بگیرید (منظورم سرعتش نیست بلکه کیفیت خود کیت و سازنده دی رم هست که هر مدلی فرق میکنه و هر کدوم تو یه چیزی خوب هستن که معروفاشون مایکرون، اس ک هاینیکس و سامسونگ هستن)
با تنظیمات درست و تایمینگ بهینه میتونید سرعتش رو بالا ببربد بدون هزینه اضافه.

برای مثال خودم رم 3200 رو روی 4200 گذاشتم و تایمینگشم پایین آوردم و رم 3600م رو تا 4800 بالا بردم. تازه این فقط دو تا مثال بود. اونم برای کاربری روزمره وگرنه حتی بالاتر هم میشد برد اما خب برای من تایمینگ هم مهمه.
و اینکه رم های خاصی هستن که مخصوص اورکلاکن و بردهای خاصی که برای همین کار بهینه شدن و روی اون ها هست که رکورد جهانی رم رو میشکنن.

حالا اگر تصمیم به تعویض گرافیک گرفتید حتما دوباره پیام بذارید که مشاوره دقیق تری داده بشه.
راستش رو بخوابید فعلا چون قطعات زیادی خریدم دست و بالم خالی شد و نتونستم گرافیک بهتری بگیرم
و من این کارت گرافیک رو خریدم که بعدا سری 4000 اومد بفروشم و از اون نسل کارت بگیرم به همین دلیل نخواستم هزینه زیادی بکنم ولی اگه بنظرتون ارزش داره این کارت رو بدم و با 3070 ti تعویض کنم
دلیل ابنکه میگم میخوام z690 بگیرم هم اینه که فعلا 12400 خریدم اونم اگه نسل 13 اینتل اومد تعویض میکنم و یک i5 یا i7 سری میگیرم البته بستگی به قیمت و کیفیتش داره اونوقت
دلیل خرید سری ddr5 هم اینه که مطمئنا سیستم های ddr5 به تولید حداکثری برسه اکثر برنامه مبتنی بر ddr5 خواهد شد و برنامه نویسان و تولید کننده های گیم بر اساس اون برنامه و گیم تولید خواهند کرد به همین دلیل از الان دارم ddr5 میگیرم که بعدا نیازی اقلا به تعویض مادربرد نباشه چون در موقع فروش سیستم رو مفت میخرن
دلیل انتخاب 16 گیگ هم اینه که فعلا میشه با 16 گیگ رم کار کردش چون رم های ddr5 خیلی گرونن فعلا وقتی به تولید انبوه برسن مطمئنا هم کیفیتشون بهتر میشه هم قیمتشون خیلی پایین میاد اونوقت میشه دوباره رم به سیستم اضافه کرد ولی الان صرفه اقتصادی قابل توجیهی نداره با این قیمت