سلام :
اول تشکر می کنم بایت پاسخ هایی که لطف کردید و دادید ....
ولی در حال حاضر من این شکلی هستم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلاخره هنوز متوجه نشدم ! E8400 Or Q8400
راستی من این مقاله رو همین جوری پیدا کردم و دیدم بد نیست اینجا بزارم ...
البته من تاییدش نمی کنم ولی فکر می کنم طرفی که این مقاله رو نوشته خیلی با اینتل
جور نبوده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یک چیپ چهار هسته ای با 2.66GHz و 2MB L2 در هر جفت هسته (4MB در کل) است. این شبیه دو پنتیوم دو هسته ای بر روی یک پکیج واحد است.
این چیپ ها در اصل 6MB L2 دارند اما با 2MB غیرفعال در هر طرف و دلیل آن هم یا مشکل Cache آن بوده یا خواستند به این روش قیمت آن را کمتر کنند. در واقع Q8400 همان Q9400 است با 2MB از L2 غیرفعال.
Q8400 اینتل، جدیدترین واکنش این کمپانی به Phenom II X4 940 است. ابتدا AMD قیمت 940 خود را شبیه Q9400 گذاشت. اما بعدا اینتل قیمت ها را شکست و به همین دلیل 940 مجبور شد با Q9550 که سرعتی بسیار بالاتر دارد، رقابت کند. AMD بار دیگر قیمت ها را شکست که باعث شد دوباره قیمت 940 با Q9400 برابری کند.
به محض اینکه AMD شروع به عرضه سوکت AM3 Phenom II خود کرد، قیمت های سوکت AM2+ بار دیگر پایین کشیده شدند. این افت قیمت چندان هم زیاد نبود اما از دور افتادن تدریجی CPU های AM2+، این انتظار را در من به وجود آورد که چیپ های AM3 همچنان بتوانند روی بوردهای AM2+ کار کنند.
اما اینتل به جای اینکه قیمت Q9400 را بار دیگر پایین بیاورد، Q8400 را با قیمتی مشابه، یعنی 183 دلار پایین آورد.
AMD Phenom II X4 940 اگر از Core 2 Quad Q9400 سریعتر نباشد، هیچ تفاوتی در سرعت با هم ندارند. فقط با کش کمتر، Q8400 نمی تواند بازده بهتری از Q9400 داشته باشد. حالا سوال این است که این کار اصلا ارزشش را داشت؟
از لحاظ مصرف برق و اورکلاکینگ هم نگرانی هایی وجود دارد، اما در زمانی دیگر به آنها می پردازیم. فقط اجازه دهید بگویم که وضعیت از چیزی که در نگاه اول به نظر می رسد، پیچیده تر است.
-------------------------------------------------------
مشخصات E8400
CPU Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm -1333MHz-6MB
مشخصات Q8400
CPU Intel Core 2 Quad Q8400 - 2.66GHz - 45 nm -1333MHz-4MB

Bookmarks