سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بر اساس آمار صحبت میکنم . فروش سایت های آمازون و بازارهای شرق آسیا نشون دهنده باز پس گیری سهم AMD در بازار پردازنده است .
مشکل فرکانس بوت حل شده در آخرین اپدیت AMD در AGESA 1.0. 0.4
همچنین سرعت بوت افزایش پیدا کرده است .معماری ZEN3 هم در اواسط یا اواخر 2020 قراره سر و صدای زیادی ایجاد کنه .
شرکت های سازنده PC آماده مثل HP-DELL هم در حال حاضر دوباره به سوی پردازنده های AMD در حال کوچ هستند .اینتل در حدود 6 سال برتری هیچ کار خاصی نکرد .نه از نظر لیتو گرافی و نه تعدد هسته
تو ایران در حال حاضر چه چیزی به قیمت خودش عرضه میشه ؟
متاسفانه کاربران اطلاع ندارند شرکت ها برای واردات قطعه چه مشکلاتی را پشت سر میگذارند .من کاملا در بطن ماجرا هستم . از واریز مبلغ به حساب طرف خارجی و مشکلات گمرک
اگر یک قطعه 4 تا 5 ماه بمونه وارد کننده مجبوره به خاطر خواب پولی که خوابونده روی قیمت تمام شده اعمال کند .
در حال حاضر پردازنده های AMD توسط یک شرکت وارد میشه . این هم روی قیمت تاثیر میگذاره
البته من تعجب میکنم . پردازنده های اینتل فاقد گارانتی هم قیمت بالایی دارند . بالای 90 درصد پردازنده های اینتل هم از مسیر غیر فانونی وارد میشوند . این هم موثر هست.

Bookmarks