با سلام من يه cpu 1156 i3 530 دارم و به دنبال i7 860 مي گشتم و ميگردم اما پيدا نكردم ولي الان يك عدد i5 760 پيدا كردم ميخواستم بدونم واقعا ارزش داره و نسبت به سي پي يو خودم چند در صد و چقدر كارم رو راه مي اندازه
کاربر شهرسختافزار
با سلام من يه cpu 1156 i3 530 دارم و به دنبال i7 860 مي گشتم و ميگردم اما پيدا نكردم ولي الان يك عدد i5 760 پيدا كردم ميخواستم بدونم واقعا ارزش داره و نسبت به سي پي يو خودم چند در صد و چقدر كارم رو راه مي اندازه
|
|
cpuboss.com
maysamsina (15-04-15), Rezasam1 (15-04-15)
مرصاد جان لطفا یک توضیح مختصر درباره لینکی گذاشتی ارائه کن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (15-04-15), Rezasam1 (15-04-15)
ببخشید یادم رفت که باید یه توضیحی هم بدم( معذرتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...el-Core-i3-530
تو این سایت میشه انواع مختلفی از پردازنده هارو مقایسه کرد ,مثل لینکی که گزاشتم یا مقایسه پردازنده های AMD با Intel
خود سایت هم یه رتبه بندی هم داره برای تمام پردازنده های تولید شده
The Desktop CPUs with the best Overall Performance
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش داره . ولی بهتر برای سوکت 1150 هزینه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadgholami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (16-04-15), M3RS4D 50062 (15-04-15), Rezasam1 (15-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks