سلام.
من تو سایت cpubenchmarkدو تا سی پی یو لپ تاپ رو مقایسه کردم مقایسه زیر رو ارائه کرد که تصویرش رو اتچ کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو نمودار نشون دهنده چی هستن؟ کدومشون بهتره؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.
من تو سایت cpubenchmarkدو تا سی پی یو لپ تاپ رو مقایسه کردم مقایسه زیر رو ارائه کرد که تصویرش رو اتچ کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو نمودار نشون دهنده چی هستن؟ کدومشون بهتره؟
|
|
نمودار بر اساس بازدهی پردازشی این دو پردازنده هست که پردازنده سری اسکای لیک عملکردی بهتر داشته . نمودار ارزش نسبت به هزینه هست که باز اون پردازنده اسکای لیک ارزش خرید بیشتری داشته
Aaron Swartz (14-07-16), DOOM999 (14-07-16), resident (14-07-16)
کاربر شهرسختافزار
منظورتون از پردازنده سری اسکای لیک 6100 و 6200 هست؟
نمودار پایینی چرا اینطوره؟ در نمودار بالایی گفته عملکرد 6200u از 6100u بالاتره اما در ارزش خرید ، ارزش خریدش کمتره؟!
نکنه من بد متوجه شدم
یک مقدار روی لپتاپ روی نمودار دومی مشکل دارم . چون عملکرد کلی و مشخصات کلی دستگاه مهمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6200u فقط فرکانسش نسبت به 6100u بالاتره و ممکنه کمی گرونتر باشه . به خاطر همین ارزش خرید 6100u رو بالاتر زده .
Aaron Swartz (14-07-16), resident (14-07-16)
کاربر شهرسختافزار
آیا در نمودار دوم مقایسه 6100 و 3110 درسته؟ واقعا ارزش خرید 3110 خیلی خیلی بیشتر از 6100 است؟
اگر اینطور هم باشه . دیگه این پردازنده تولید نمیشه از اون مهم تر هیچ شرکتی روی محصولاتش از این پردازنده استفاده نمیکنه .یکسری قابلیت از نظر عملکرد بسیار پایین تر از سری 6000 مثلا گرافیک داخلی ودستورات و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون نمودار جنبه اقتصادی داره
Aaron Swartz (14-07-16), DOOM999 (14-07-16), resident (14-07-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks