این دو پردازنده رو تا حالا تو بازار ندیدم ( احتمالا به خاطر قیمت بالائی که دارند وارد نشدن )

به نظرم با تکنولوژی جدید دنبال cpu کم مصرف رفتن اشتباه هستش چون در حالت بی کاری مصرف پردازنده‌های جدید خیلی پائین میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

این پردازنده‌ها بیشتر برای مصارف بخصوص مورد استفاده قرار میگیرند که برای اون کار هم میشه پردازنده‌های معمولی رو Down Clock کرد

فکر نمیکم فنوم 2 یا آتلون 2 در زمان کم کاری بیشتر از 30-40 وات مصرف کنند که ممکنه با مصرف این پردازنده‌ها کمتر از ۱۰ وات تفاوت داشته باشند

موفق باشید
نه این پردازنده ها را به خاطر حرارت پایینی که تولید میکنن نظرم را گرفتنو چون میشه از فنهای با چرخش آهسته تری استفاده کرد که خنک تر هستند. در ضمن یک پاور بدون فن یکی بهم پیشنهاد داده بود که توانش یک کم پایین بود می خواستم از اون استفاده کنم.

فکرش را بکن که م.قع تماشای یک فیلم صدای وزوز فن ها بیاد ببین چه حالگیری میشه. من الانشم با اینکه یکی از ساکت ترین کامپیوتر ها را دارم باید از هدفن برای فیلم نگاه کردن استفاده کنم . نمیدونم چرا یک مقدار به صدای فن ها حساس هستم.