بهتره بگم فوق low end برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یه گرافیک پایین ترین مدل میخام با پایین ترین قیمت . فقط چن تا گرافیک قیمت شونو ندارم .
قیمت Geforce 610 1GB چقده؟ من یه جایی دیدم زده بود 120 تومن اما 2 گیگش بود ، 200 تومن (این همه اختلاف؟ یا اینکه قیمت 1 گیگ شو اشتبا زد یا یه مسئله ی دیگه ای هست؟)
تا زیر 150 (دیگه فوق اش 170 چون واسه دایی ام میخام ، تاکید کرد بالای 110 نره ، گفتم خابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بالای 110=150 نمیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) . آخه 110 هم به آدم شکلات میدن؟ شکلات بهتر از Geforce 210 هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (حالا خوبه خودمم همینو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اینکه کارت سری 5000 رادئون ، از رم ریشر میکنه ، درسته؟ چون یه بار 5450 گرفته بودم ، خراب بود و بدا پس دادم اما 250 مگ شیر میکرد. واسه اینکه نسل قدیمی بود هه یا واسه اینکه خراب بود؟
6570 ی که 64 بیت داشته باشه ، تو تست ها نیست (فقط 128 بیت اش هست) اما 64 بیت اش رو تو سایت دیدم که 165 تومنه . این بهتره یا 610 ؟
کلا زیر 150 چی پیشنهاد میدین؟ قیمت اش هم بگین
برندشم زیاد پرت نباشه . در حد سافایر و xfx و ایناها
پس قیمت XFX 610 1 GB و 6570 64 bit رو بدین ها
ممنون
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-05-14 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks