سلام
955 را بگیرید بدون فکر کردن
جدیدتره ، قویتره ، کنترلر مموری داخلی داره و هزار ئلیل دیگه
کاربر شهرسختافزار
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی
من قصد خرید سی پی یو دست دوم دارم
به نظر شما از بین دو سی پی یو کدوم بهتره ؟
Intel E8500 Tray
AMD Phenom II X4 955
میدونم AMD بالاتر هست چون 4 هسته داره ! ولی به نظر شما کدوم بهتره ؟ چرا ؟
اگر CPU دیگری هم مد نظرتون هست ممنون میشم معرفی کنید تا رنج قیمت 200.000 تومان
پی نوشت : اگر Intel رو بگیرم میخوام ببندم روی یک مادربورد G41 الایت ( از این ساده ها ! ) مشکلی که نداره ؟ ( اصلا نمیخوام اورکلاک کنم و . . . برای کارهای معمولی میخوام )
با تشکر فراوان از وقتی که گذاشتید
آخرین ویرایش توسط alisc در تاریخ 09-05-13 انجام شده است
|
|
سلام
955 را بگیرید بدون فکر کردن
جدیدتره ، قویتره ، کنترلر مموری داخلی داره و هزار ئلیل دیگه
7970 (09-05-13), alisc (09-05-13), ganboo (09-05-13), kambiz afshar (09-05-13), mehrdad_ab (09-05-13), msilver (10-05-13), Rezasam1 (09-05-13), SOHR@B (30-06-13), STUXNET (11-05-13)
کاربر شهرسختافزار
ممنون :)
حالا یه سوال دیگه :
به نظر شما بین intel E8500 و intel G2020 کدوم ؟ چرا ؟
E8500 فکانسش 3.16 هست و 6MB کش داره !!
ولی G2020 فرکانسش 2.90 هست و 4MB کش داره !!
معلومه E8500 بالاتر هست ولی در یک انجمن دیگه دوستان فرمودند Intel G2020 بهتره ؟ چرا ؟
تکنولوژی ساخت 2020 بسیار جدیدتره به همین دلیل با اینکه کش کمتری داره در فرکانس پائین تر هم قویتر از 8500 عمل میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alisc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این لینک میتونید حدود قدرت پردازنده های مختلف را ببینید
کاربر شهرسختافزار
آقای نیمای عزیز ممنون از راهنماییتون :)
تکنولوژی ساخت رو من از کجا متوجه بشم ؟ ( منظورم اینه که مثلا در CPU ها به چه نکته ای توجه کنم و متوجه بشم این سی پی یو بهتره ؟ )
هر چه پردازنده قدرتمند تر باشد در برنامه بنچمارک مانند لینکی که در پست قبل تقدیم کردم امتیاز بالاتری کسب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alisc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اسم CPU مورد نظر رو سرچ کنید و در سایت سازنده دنبال مشخصه ای با واحد نانومتر (nm) بگردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alisc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا برای G2020 در سایت اینتل اینو نوشته:
Lithography: 22nm
هرچه این عدد کمتر باشه تکنولوژی ساخت پردازنده جدیدتر و بهتره. معمولا هرعدد مربوط به یک سری از پردازنده ها هست. مثلا 22nm مربوط به سری Ivy Bridge و 32nm سری Sandy Bridge هست.
کاربر شهرسختافزار
به جز Ivy Bridge و Sandy Bridge تکنولوژی دیگه ای هم هست ؟ ( مثلا 45 نانو متری چیه ؟ )
لینکی هست بدید همه فناوری ها رو ( هم intel و هم AMD ) داخلش نوشته باشه ؟
ممنون
بابی فیشر (23-07-13)
کاربر شهرسختافزار
بله طبیعتا پردازنده های قدیمی تر عدد تکنولوژی ساخت بالاتری دارند. درحال حاضر آخرین سری پردازنده های اینتل Ivy Bridge هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alisc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری Haswell هم بزودی عرضه میشه که اون هم 22nm هست. پس صرفا طبق این شماره نمیشه سری رو تشخیص داد.
تکنولوژی 45 نانومتری فکر میکنم سری Core 2 باشن. البته بعضی از اون ها هم 65nm هستن.
کاربر شهرسختافزار
کدام از این دو cpu برای بازی مناسب تر هستند intel core2duo8500 یا intel pentium G2020
بابی فیشر (23-07-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks