core i3 بهتره.در ضمن واسه پلتفرم اینتل asus بهتره
کاربر شهرسختافزار
سلام
ميخواستم راهنماييم كنيد كه بين دو cpu مدل Intel Core i3-540 3.06GHz و Intel Core 2 Quad Q9400 كدوم بهتره و به صرفه تره كه بخرم و اگه نظرتون رو يه cpu ديگه تو همين حدود هست واسم توضيح بدين منون ميشم
البته من يه مادربرد هم مي خوام بگيرم كه نظرم روي Giga H57 usb3 هست ميشه تو اين مورد هم كمكم كنيد و بگيد كه با كدوم يكي از cpu ها كه گفتم بهتره
|
|
کاربر شهرسختافزار
core i3 بهتره.در ضمن واسه پلتفرم اینتل asus بهتره
gh_asa (28-02-10)
q9400 یک پردازنده نسبتا قدیمیه که بنظرم ارزش سرمایه گذاری رو نداره ، درسته که از نظر قدرت از 540 قویتره ولی به مصرف برق ، تکنولوژی و قابلیت آپگرید قابل مقایسه با پردازنده جدید 540 نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gh_asa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مینبرد انتخابیتون هم در لیست بهمن ماه آواژنگ موجود نیست و آماری ازش ندارم ، اگر این مین رو میتونید تهیه کنید با پردازنده 540 بایستی سازگار باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دومست عزيزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gh_asa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پيشنهاد مي كنم i3 540 بخريد چون مصرف برقش كمتره و Q9400 خيلي قديمي شده و ديگه ارزش خريد نداره
مادربوردي كه شما انتخاب كردي 1156 هست
شما بودجتون براي خريد مادربورد بفرمايين تا بشه بيشتر كمك كرد دوست عزيز
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
کاربر شهرسختافزار
ودجم براي مين بورد حداكثر 200 تومن ميخوام حتما اينتل باشه و اگه گيگا هم باشه بهتره
دوست عزیز به نظر من شما خیلی راحت میتوانید یک مقدار از بودجه مادر برد تان را منتقل کنید به پردازنده و در عوض یک Core I5 750 بگیرید که انتخاب بهتری هستش
germ (30-03-10), reza76622201 (30-03-10)
|
|
با اين قيمت مي تونيد مادربورد UD3P بگيري يا EVGA P55 LE يا EVGA P55 micro
آخرین ویرایش توسط ic3_drag0n در تاریخ 01-03-10 انجام شده است
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
آخه یک مادربرد بالا با یک پردازنده ضعیف چه فایده دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ميتوني به Q8400 + مقداري اور هم فكر كني. حدس ميزنم از i3 قويتر بشه. بايد كساني كه از هردوي اينها بنچ گرفتن نظر بدن.
خب اگه قرار اور بکنیم هر پردازنده ای را میتونیم اور کنیم شما اون I3 و یا اون I5 که من گفتم رو هم خیلی خوب میتونی اور کنی با یک مادر برد 160 تومانی هم حسابی میشه اور کلاکشان کرد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks