با بودجه شما amd مناسب تر هست .
من واقعا گیج زدم
موندم بین amd و intel
یه 6 7 سالی هست که amd دارم میخواستم ایندفعه intel بگیرم
که حالا دودل شدم
لطفا یکی با دلیل محکم به من بگه که کدوم با صرفه تر و اینده نگرتر و مخصوصا برای اور بهتر هست
1: intel 2180 mb dfi blood iron
amd 5000 mb biostar chipset 770
|
N0m@d (13-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم خدارو میخوای هم خرما...AMD کارایی بیشتر در قیمت پایین رو برای شما داره ولی اورکلاک رو شرمنده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
ممنون که جواب دادید
من بودجه رو می خوام ببرم رو 200 حالا چی پیشنهاد میکنید
خودو نظرم رو 7200 هست با مین blodd iron dfi
tnx
این مدل tnx رو کجا دیدی...لینک بذار ببینم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورش از tnx تشکر بود نه ادامه مدل بردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ها؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پسر عجب سوتی دادم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....میگم این مادربرد مدل tnx نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
برای 200 تومن چی پیشنهاد میکنید
بودجه رو بردم بالا
AMD 6000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Biostar A770
یه چیزی تهش برات میمونه
mobo:ASUS P5B SE
CPU:E7200
این سیستم از سیستمی که CPU اش 6400 AMD باشه هم قوی تر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks