کسی نیسشت کمک کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوستان من میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم که بازی واچ داگز رو بازی کنم اما متاسفانه گرافیک من دایرکس 10 هستش
سیستم فعلی من
cpu:celeron 1610
motherboard:p8h61 mlx 2.0
ram:4 gig zepelin
gpu:nvidia gt240
power:asus 330 w
این سیستممه و بازی های بتلفیلد 4 هم باهاش بازی کردم سیستم خوبیه
برای اجرای بازی چه قدر و چه قطعه های رو باید بگیرم؟
cpu gpu خودم رو چند میخرن؟
نمیخوام زیاد خرج کنم هرچه کم تر بهتر
|
کسی نیسشت کمک کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست میدم بهتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa0937 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i3-2120 320t
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC
ram 4gb king 1333
power gigabyte 580w 140t
امید جان بهتر نیست که از شش گیگ رم یا 8 گیگ استفاده کنند ؟ چون WD برای اجرا به 6 گیگ رم احتیاج دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (30-06-14)
خودشون 4 گیگ رم دارند مجتبی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور خودم کافی نیست؟
330 وات هستش
|
قیمت گرافیکی که گفتید چنده؟
مادربورد به درد بازی می خوره یا نیاز به تعویض میخواد؟
hamed 111 (30-06-14)
خیر هزینه اضافی میشه . گرافیک حدود 545 هست . برای بازی واچ داگز مناسبترین کارت رو پیشنهاد دادم.خیر پاور شما جوابگو نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa0937 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلي ترين قطعه همون پاورهست اگه به مشكل ميخوايد نخوريد حتما يه پاور پدرمادردار بگيريد
*MoJtAbA* (30-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks