شما که بودجه تون 500 هست پس چه طوری می خواستین پردازنده quad Q9650 بخرین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (فکر کنم قیمتش حدود 1 میلیون باشه که البته نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه چون با 1 میلیون میشه Core i7 3770 خرید)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoda_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من به شما اینه:
یه پردازنده ی Core i3 3220 به قیمت حدودا 400 تومان و یه مادربرد Asrock B75M DGS به قیمت حدودا 230 تومان (و یا مادربرد ASUS P8B75-M LX به قیمت حدودا 250 تومان) بخرین تا با کمترین خرج یه سیستم خوب و جدید داشته باشین.(Core i3 3220 با وجود این که قیمتش تقریبا یک سوم quad Q9650 هست ولی از لحاظ Performance تقریبا با quad Q9650 برابر هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای رم هم می تونین با حدود 150 تومان دو تا رم 2گیگ DDr3 بر دارین.
فقط می مونه کارت گرافیک که دیگه هیچ کاریش نمی شه کرد! روی پردازنده ی Core i3 3220 یه کارت Intel® HD Graphics 2500 هست که برای کارهای روزمره جواب میده ولی برای بازی زیاد تعریفی نداره.اگه بخواین کارت گرافیکی بگیرین که بشه باهاش درست و حسابی بازی کرد باید حداقل 700 تومان پول گرافیک بدین.پس با بودجه ای که شما دارین من بهتون پیشنهاد می کنم از همین Intel® HD Graphics 2500 استفاده کنین و خرید کارت گرافیک برای بازی رو کلا بی خیال شین!

Bookmarks