rambo2020 (26-09-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم!
در راستای پیشنهاد آقای شمیرانی در مورد ارتقای سیستم،تصمیم گرفتم مادر بورد و سی پی یو رو به پل شنی ارتقاء بدم.
اگر ممکنه راهنمایی کنید تا حدود 300000 تومن چه مادر بوردی از asus بخرم؟؟
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rambo2020 (26-09-11)
|
|
به نظر من ارتقا از 1366 به 1155 (sandy bridge) زیاد درست نیست!
بهتره که از 1155 به Sndy bridge E ارتقا پیدا کنی!
Extreme (26-09-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب آنقدر پول ندارم و به آنچنان قدرتی هم نیاز ندارم!!
اگر به آنچنان قدرتی هم نیاز نداری, پس چرا می خوای سیستمتو ارتقا بدی؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi9092 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط rambo2020 در تاریخ 26-09-11 انجام شده است
Extreme (26-09-11)
کاربر شهرسختافزار
1 ارتقاء منو خوشحال میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 1366 قابلیت خیلی خوبی برای اورکلاک cpu و مخصوصا رم نداره و نسبت به 1155 گرمای زیادی تو اورکلاک داره
3 من agility 3 دارم و نمی تونم از تمام سرعتش استفاده کنم
4 usb 3.0 هم برام مهمه
5 میخوام سیستمم به روز باشه
6...
amin69r (27-09-11)
کاربر شهرسختافزار
واسه این قیمت میشه http://www.google.com/products/catal...ed=0CCIQ8wIwAQ
این بوردو گرفت که من شخصا استفاده کردم ازش،و در هیچ موردی منو نامید نکرده!
ولی به نظرم، رفتن از 1366 به 1155 در عمل کارایی بهتری به شما نخواهد داد.
قطعان شما در حال حاضر چیه؟! (اگه قصد فروش داشتی به من هم خبر بده :-p(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi9092 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hadi9092 (27-09-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi9092 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر سیستم زیر دستتون کفاف نیازتون رو نمیکنه ؟؟( در اینصورت مشخصات سیستمتون رو بفرمائین به همراه کل بودجه تا با هم قیاس کنیم ) یا میخواین سیستم به روز داشته باشین ؟
این 300 تومن مختص مادربرد هست یا پردازنده + مادربرد ؟ ( برای این تغییر سیستمی هر دو مورد : پردازنده + مادربرد باید عوض بشن )
hadi9092 (27-09-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام مهرداد جان!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 ارتقاء منو خوشحال میکنه!
2 1366 قابلیت خیلی خوبی برای اورکلاک cpu و مخصوصا رم نداره و نسبت به 1155 گرمای زیادی تو اورکلاک داره
3 من agility 3 دارم و نمی تونم از تمام سرعتش استفاده کنم
4 usb 3.0 هم برام مهمه
5 میخوام سیستمم به روز باشه
6...
دست شما درد نکنه دیگه! ما آنقدر ها هم از مرحله پرت نیستیم که ندونیم چه بوردی باید با چه سی پی یو استفاده بشه!
در ضمن من i7 2600k رو انتخاب کردم که از سی پی یو خودم(i7 960 ) خیلی قویتره و 300000 فقط برای مادر بورد در نظر گرفتم و فقط از بین بوردهای p67 اسوس یه بورد میخوام که کاملا بدون مشکل باشه!
تشکر!!!
به نظرم چند هفتهای برای پردازنده های FX AMD صبر کنید... حداقل اتفاقی که میافته کاهش قیمت پردازنده های اینتل هست...
کاربر شهرسختافزار
امین جان خیلی خیلی تشکر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin69r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من بورد p67 اسوس میخوام یه بورد بدون مشکل و خوب!
در ضمن i7 2600k نسبت به سی پی یو خودم(i7 960 ) خیلی قویتره و مادر بوردم p6t deluxe v2 !
قطعا قصد فروش دارم!چند؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks