اول اینکه من در این پست بعد از اون ماجراها ازت عذرخواهی کردم در حالی که تو به دوستی بینمون پشت کردی ولی جالبه من به صورت کاملا واقعی عذرخواهی کردم و خواستم که گذشته ها رو کنار بذاریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک
اما در جواب سوال من که برات احترام قائل شدم و یک سوال فنی پرسیدم سعی کردی من رو مسخره کنی
خوب چطور من نمی تونم از هزاران کیلومتر اون طرف تر نیت شما رو تشخبص بدم اما شما می تونید.
من قسم می خورم هدفم از این سوال کسب آگاهی بود و اگه گفتم "می فرمائید" خواستم به شما احترام بذارم
چون یک مادربرد ساتا 2 دارم و می خوام براش ssd بخرم همه گفتن از نصف سرعتش می تونی استفاده کنی بین 250 تا 300 و شما که گفتی نهایتا تا 180 مگابایت انتقال اطلاعات صورت می گیره من خوشحال شدم و خواستم ببینم این حرف واقعا درسته یا نه
اگه درسته دیگه من هزینه برای سیستم جدید نکنم همون ssd رو روی ساتا 2 قرار بدم
اما شما در جواب من چی نوشتی؟
من اینو نوشتم
اگه یک ssd که سرعتش 550 است در ساتا 2 قرار بدیم نهایتا می تونه از سرعت 300 استفاده کنه اما در عمل سرعت تقریبا 250 داره
اینکه شما می فرمائید که نهایتا 180 مگابایت، پس برای یک ssd اصلا نبازی به ساتا 3 نداریم همون ساتا 2 هم بیشتر از نیازه
شما اینو نوشتی
این کلمه "نفرمائیدم"صد در صد توهین و مسخره کردن من بودیک اینکه من نفرمائیدم که سرعت 180 مگابایت کافی هست! بلکه NCIX تست کرده که برای یک بازی حجیم، 180مگابایت نرخ انتقال اطلاعات (نهایتا) ثبت میشه!
من با کسی که دوست بشم هرگز بهش خیانت نمی کنم و این تو بودی که به این دوستی پایان دادی و حتی بعد از عذرخواهی من که البته تو باید عذرخواهی می کردی بازهم من رو مورد تمسخر قرار دادی
تا دو هفته پیش فکر می کردم رایزن بهتر از اینتله به خاطر تبلیغات وسیع در همه سایت ها و بدون اینکه خودم مطالعه و بررسی کنم اما دو هفته است دارم تحقیق می کنم و به این نتیجه رسیدم که پردازنده های های اینتل از رایزن بهتر هستن پس اگه من مردم رو تشویق به خرید اینتل می کنم به این حقیقت رسیدم و به قول شما مجبورشون نکردم این اختیار رو دارن که رایزن بخرن
و اگه شما هم به این حقیقت رسیدی که رایزن بهتره پس هم خودت رایزن بخر و هم به دیگران پیشنهاد بده

Bookmarks