سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا سجاد، تست Real Performance بین SSD و NVMe رو بارها و بارها از یوتیوب و کانال های رسمی مثل LinusTechTips دیدم، و تغییر فوق العاده خاصی ایجاد نمیکنه (بین SSD و NVMe) ، تاثیر در حد چند دهم ثانیه هستش.
برای همین توجیه اقتصادی نداره.
قضیه اینه که هنوز به این مقدار سرعت انتقال اطلاعات نیاز نداریم!!
البته بنده شخصا تست نکردم و خودمم میخواستم NVMe تهیه کنم، توی کانال رسمی NCIX تستش کردن که یک بازی بسیار حجیم روی رزولوشن بالا، نهایت 180 مگابایت انتقال اطلاعات داره! یعنی یک بیستم سرعت NVMe نیاز هست!
مهمتر از اینها IOPS (اینپوت اوتپوت اوپریشین پیر سکند) هستش که اونقدر در SSD بالا هست (80هزار) و هنوز از تمام ظرفیت اس اس دی استفاده نشده، که برای NVMe که 300هزار هستش، بازهم تاثیر خاصی در تست های Real نگذاشته.
توی بنچمارک ها عالی هستن ولی در عمل هیچ نیازی به این مقدار سرعت نداریم.
اینها چیزهایی بود که خوندم و دیدم، خودم تست نکردم... اگر شما خودتون تست کردید و نتیجه مثبتی گرفتید، به بنده اطلاع بدید که یه تغییری در لیست خریدم ایجاد کنم. متشکرم جناب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks