سلام
میخوام مادربورد GIGABYTE H610M خریداری کنم
فعلا قصد خرید سی پی یو ندارم
آیا پردازنده نسل هفت که دارم بر روی این مادربورد کار میکنه یا حتما باید پردازنده هم بروز باشه؟
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخوام مادربورد GIGABYTE H610M خریداری کنم
فعلا قصد خرید سی پی یو ندارم
آیا پردازنده نسل هفت که دارم بر روی این مادربورد کار میکنه یا حتما باید پردازنده هم بروز باشه؟
ممنون
ویرایش توسط مدیریت
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصه که کار نمیکنه، از نسل 7 تا الان که 14 هست (و قراره نسل بعدی که سال بعد میاد باز عوض شه سوکت) 3 سوکت عوض شده
البته در مورد نسل 8 و 9 سوکت و تعداد پین ها یکی هستن و به صرف عدم اجازه پشتیبانی اینتل به 1151 نسل 8 و9 ورژن 2 گفته میشه،
روی سوکت برد فعلی شما که 1151 ورژن 1 هست همون نسل 7 میشه که 7700k قویترین پردازنده شه.
بعد اون نسل 8 و 9 شدن 1151 ورژن 2، نسل 10 و 11 شدن 1200 و نسل 12 و 13 و 14 هم 1700 (نسل بعدی که میشه نسل یک ،1851 هست)
برای برد مذکور ارزان ترین پردازنده میشه Celeron G6900 و بالاترین هم Core i9 14900KS
To improve is to change. To perfect is to change often
hamed_eminem (06-03-24)
کاربر شهرسختافزار
شنیدم برای این مادربورد بیشتر از core i3 نسل 13 نباید پردازنده گذاشت و برای پردازنده های قوی تر باید مادربورد های گران قیمت تری گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این درسته؟
ویرایش توسط مدیریت
مدیر انجمن سخت افزار
نبایدش اجباری نیست بلکه توصیه ای هست، مثل must هست نه have to تو زبان انگلیسی برای باید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگرنه شما اگر بایوسش رو آپدیت کنید 14900 هم روش بندازید کار میکنه. مشکلی هم نداره، اما نمیتونید ماکسیمم کارایی رو ازش بگیرید.
نه صرفا که اگر مثلا 14900k باشه و خب این چیپ سری h هست نمیتونه اورکلاک کنه، اونو که حتی h770 هم باشه نمیتونه.
بلکه به خاطر مدار تغذیه ضعیف و فاز پاور ناکافی برای پردازنده های بالارده نمیتونید فرکانس های بوست و توربو بوست رو کامل ازش بگیرید.
در ضمن چیپ ست h610 خب محدویت زیاد داره،مثلا اسلات گرافیکش gen 4 هست (به جز برخی b660 های پایین رده باقی بردا همه gen 5 ساپورت هستن)
تو اس اس دی معمولا یک اسلات m.2 داره که جن 3 هستن. (تازه برخلاف سری های بالاتر که اس اس دی اول laneهاش رو مستقیم از cpu میگیره که تاخیرش هم خیلی کمتر میشه، تو این برد از چیپست میگیره)
تو اس اس دی از جن4 پشتیبانی نمیکنه، چون کلا چیپست h610 همه 12 تا pci e laneش جن 3 هستن و اون گرافیک هم که جن 4 هست چون از سی پی یو مستقیم میگیره.
برای ارتباط بین چیپست و پردازنده هم فقط 4 لین dmi جن 3 داره (چیپست های بالاتر 4 لین جن 4 تا 8 لین جن 4 دارن که مهمه این قضیه)
از نظر پورت و امکانات هم حداقلی هست،
برا مثال برد مذکور حتی تایپ c نداره، حتی یو اس بی 10 گیگ نداره و کلا 2 تا usb 3.0 که 5 گیگ هستن داره تو پرسرعت ها
وای فای بلوتوثم که مشخصه نداره.
کلا دو اسلات رم داره.
از xmp فقط تا سرعت بیس پردازنده یعنی 3200 پشتیبانی میکنه و رم سریعتر نمیشه روش انداخت.
در کل پیشنهاد میکنم اگر کسی برای کاربری خیلی ساده اداری یا خیلی ساده خونگی نمیخواد و کاربری متوسط هم داره سراغ چیپست های سری b بره (اونم نه مدل ارزوناش که مثل 610 امکاناتشون کمه، نه هم مدل گروناش که بعضا از سری z های ارزون گرونتر میشن، بلکه یک مدل خوش قیمت میان رده ش.
رو اینا اگه i9 هم بذارید اوکی هست
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (17-03-24)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks