سلام.من یه سیستم 775 قدیمی دارم و بعد از مدت طولانی تصمیم گرفتم ارتقاع بدم.به دلیل محدودیت بودجه دنبال قطعات دست دوم گشتم و اول از مادربرد شروع کردم.خیلی گشتم تا اتفاقی به مدلی از گیگابایت به اسم z97 ud3h bk رسیدم.چون برد کاملی بود یعنی هم جعبه و دفترچه و سایر مخلفاتش باهاش بود به نظرم خوب اومد.واقعا هم تمییز بود وتا الان بردی ندیدم اینقدر تمیز باشه و همه چیش کامل باشه!-خیلی پیش اومده فقط پنل داشتن!
بخاطر کیفیت بالاش 380 تومن خریدمش.تا رسیدم به cpu هاش!
قیمت های خیلی فضایی ای دارن به نظر من!-اصلا فک نمیکردم بردی که مال چهار نسل پیش هست اینقدر cpu هاش گرون باشه!
چرا اینقدر cpu های این سوکت گرون هستند؟!
به عنوان مثال 3570 با سوکت 1155 داخل سایت cpubechmark امتیاز 7100 رو داره و 4690 از 1150 به عنوان یک رقیب نزدیک امتیاز 7600 رو گرفته اونوقت 3570 حدود قیمتش 450 تومن هست بعد 4690 دوبرار قیمت داره یعنی حدود 850 الی 900 تومن!
چرا این به این شکل هست؟!
آخه 4690 چه برتری ای نسبت به 3570 داره؟!
میشه بگید تفاوت هاشون چیه که این قیمت اختلافشون هست؟!
از لحاظ کارایی که 500 امتیاز تفاوتی نداره.به نظر من که این قیمت توجیهی نداره اما شما اگه امکان داره مزایا شو بهم بگید بدونم چی هست؟!

به نظرتون بفروشم یه سیستم 1155 بخرم؟!-از اول هم قصدم خرید 1155 بود ولی مادربرد خوبی پیدا نکردم همه h61 بودن با حداقل کارایی و بدون جعبه و هیچ چیز دیگه ای!
دلم هم نمیاد این برد رو بفروشم خیلی خوب وکامل هست فقط حیف که Cpu هاش اینقدر الکی گرون هستند.امکان داره به زودی قیمت اینا کاهش پیدا کنه و منطقی بشه؟!
نمیدونم واقعا چی کار کنم!