مشکلی نیست ..... هم مادربورد سی پی یوتون رو ساپورت می کنه و هم پاورتون برای این سیستم کافیه !!!!
با سلام
بنده این قطعات رو خریداری کردم
MB : Biostar p31-a7
Ram : 2*1 GB Rendition Bus 800
حالا مونده Cpu
آیا 5200 روی این مادربرد جواب میده ؟ , و اگر بخام تا 4 اورکلاک کنم ماکسیسم FSB چقدر میشه و آیا این مادربرد ساپورت میکنه ؟
یه سوال دیگه پاور من 330 گرین هست آیا کافی هست ؟ در حالی که یک هارد 300 ساتا سامسونگ و گرافیک 8600 GT , و DVD-Rw +DVD-Rm هم دارم
اینم Review مادربرد »
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/...t.php?S_ID=319
|
مشکلی نیست ..... هم مادربورد سی پی یوتون رو ساپورت می کنه و هم پاورتون برای این سیستم کافیه !!!!
Ardalan (08-02-09), saeed_hosseiny (08-02-09)
آره ساپورت مي كنه. خيالت راحت باشه. ضمنا پردازنده خيلي خوبيه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (08-02-09)
با تشکر از پاسخ شما
اگر میشه به این سوال هم پاسخ بدید
اگر بخام تا 4 اورکلاک کنم ماکسیمم FSB چقدر میشه و آیا این مادربرد ساپورت میکنه ؟
و اینکه نظرتون درباره مادربرد و رم ها چطور هست من هنوز بازشون نکردم
اگر مشکلی دارن میتونم ببرم عوض کنم
آخرین ویرایش توسط Ardalan در تاریخ 08-02-09 انجام شده است
جناب اردلان خان دوست قدیمی سلام
مادربردت خوبه مشکلی نداره
پردازنده هم برای رسیدن به 4000 نیاز به FSB به میزان 320 داره برادر من رمهای شما رو نمیدونم اگر میتونی رم کروسیال بگیری بهتره
Going To Change New HardWare Soon
|
سلام بر آفلاینر بزرگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا رم های Rendition از سری رم های کروسیال هستند و از کمپانی micron
منظورتون اینه که 330 زیر بار کم میاره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (12-02-09)
با سلام
دوستان گارانتی پردازنده های اینتل مال چه شرکتی هست و چند ساله؟
گارانتی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته سری Extreme اش باید داشته باشه و تری هاش !!!
مثلا Q6600 تری گارانتی داره 5200 و 2xxx هم تری اش گارانتی داره و .... .
Ardalan (12-02-09)
Ardalan (12-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks