سلام
کارائی کارت گرافیک که افت نمی کنه اما میشه گفت چون چیپ های انبرد معمولا ضعیف ترند افزایش کارائی تو بحث های مثل اورکلاک و غیره ممکن نیست و این رو می گن چون بهتره که اگر کسی قصد استفاده از کارت گرافیک رو داره از ابتدا از مادربردی بدونه چیپ گرافیک آنبرد استفاده کنه دلیل اون هم این که بطور کلی چیپ ست هایی که گرافیک آنبرد دارند کارائی ضعیف تری نصبت به چیپ های دیگه دارند و از پورت های بیشتر ی پشتیبانی نمی کنند مطلبی هم که در مورد چیپ های انبرد ATI و انویدیا گفتید تنها توی بعضی از چیپ های آنبرد و تنها با بعضی از کارتها این امکان وجود داره و شامل همشون نمیشه.
در مورد مادر برد هم برای خود من هم جالبه که چرا خروجی تصویر نداره چون این چیپ تا انجا که من می دونم دارای گرافیک انبرد دو حالت داره یا این که این سری چیپ بدونه گرافیک انبرد هم تولید شده که من توی سایت اینتل ندیدم یا این که شرکت گیگا بایت قصد ساخت سری ارزان قیمت رو داشته بدونه گرافیک انبرد برای همین از این چیپ استفاده کرده و برای این که قیمت مادر برد بالا تر نره خروجی تصویر قرار نداده چون اگر این کار رو می کرد شاید هم توی مدار ها و هم خود خروجی باعث افزایش قیمت می شد توی سی پی یو ها هم دیده میشه که بعنوان مثال برای تولید cpu ارزان تر 1 یا 2 هسته رو غیر فعال می کنند .

Bookmarks