پردازنده قبل از آنلاک: AMD Athlon II X3 435 2.9GHZ 1.5MB L2 Cache
پردازنده بعد از آنلاک : AMD Phenom II X4 B35 2.9GHZ 2.0MB L2 Cache 6.0MB L3 Cache برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد : Gigabyte : 770t-USB3
پردازنده بدون هیچ گونه مشکل و با پایداری کامل بدون هیچگونه ولتاژ دهی کار می کند و بدون اور تا 3335mhz کار میکنه ! البته به خاطر عدم توانایی رم در اورکلاک هست وگرنه تا حدود 3436mhz هم با پایداری کامل بدون ولتاژ دهی کار می کنه بیشتر ناپایدار میشه و ولتاژ می خواد منم بهش نمی دم !
حالت دیفالت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالت آنلاک و اورکلاک تا 3335mhz
حالت آنلاک و اورکلاک تا 3480mhz ناپایدار
حداکثر دما در لود کامل به 67 درجه رسید با فن استوک سری فنون های اولیه
DX400
|
|
DX400
این پردازنده در حالت آنلاک و کلاک 3.4 با یدونه 965 از نظر قدرت و کارائی یکیه ( ولی معمولا چون کلاک بیس رو زیاد میکنیم و سایر قطعات هم باهاش آورکلاک میشن پرفورمنسی بیشتر از 965 در برنامه ها داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
فقط مراقب دما باشید چون فنهای هیت پایپی میتونند در مدت زمان زیاد یا تستهای سنگین دمای این پردازنده رو دفع کنند
به هر حال مبارک باشه و فنش براتون بگرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (09-09-10), mohammad1985 (07-09-10)
نیما جان در حالت اور کلاک نزدیک 3.4 توی تست رندر 3 بعدی با مکس تنها یک یا دو ثانیه با QX9770 اختلاف داره !!!!
DX400
HWBOT SSA Member
wow بحث شیرین آن لاک! من یه 140 آن لاک کردم شد 4400e بد هم نشد :دی
محمد جان می شه بچ نامبرشو بگی! :ایکس
mohammad1985 (07-09-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خوب مبارکتون باشه . قبلا دیده بودیم سری های athlon ii وقتی انلاک میشدن به اپترون تبدیل میشدن . من هم یک همچین پردازنده ای دارم با کمی اختلاف به اسم phenom ii x4 b50پردازنده قبل از آنلاک: AMD Athlon II X3 435 2.9GHZ 1.5MB L2 Cache
پردازنده بعد از آنلاک : AMD Phenom II X4 B35 2.9GHZ 2.0MB L2 Cache 6.0MB L3 Cache برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد : Gigabyte : 770t-USB3
پردازنده بدون هیچ گونه مشکل و با پایداری کامل بدون هیچگونه ولتاژ دهی کار می کند و بدون اور تا 3335mhz کار میکنه ! البته به خاطر عدم توانایی رم در اورکلاک هست وگرنه تا حدود 3436mhz هم با پایداری کامل بدون ولتاژ دهی کار می کنه بیشتر ناپایدار میشه و ولتاژ می خواد منم بهش نمی دم !
پس قاعده حرف سوم در revision که باید c باشه تا احتمال انلاک شدن زیاد باشه در مورد اتلونها هم صدق میکنه چون الان که می بینم حرف سوم پردازنده شما هم c هست
در مورد دما با فن استوک دماتون با این فن خوبه . ولی به نظر من فن عوض بشه بهتره
در هر صورت اگه تستی خواستین من هم در خدمتم
موفق باشید
Comodo Internet Security
|
|
پچ نامبر رو که روی جعبه نمی نویسن ؟ چون من چیزی ندیدم هر وقت سی پی یو رو باز کردم می نویسم !
DX400
PUMAOC (07-09-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
محمد جان میتونی یک تست رو انجام بدی ؟
ببینید با برنامه xilisoft convert ultimate 6 چند تا تبدیل رو اگه تونستید انجام بدید . با فرمتها و کدکهای مختلف . بعدش میزان استفاده از 4 تا هسته رو در فرمتهای مختلف اندازه بگیرید
من در زمان تبدیل به فرمت wmv استفاده کامل از 4 تا هسته رو دارم . اما در تبدیلهای دیگه هیچوقت استفاده کامل نمیشه
شما هم یک امتحانی یکنید ممنون میشم
با تشکر
Comodo Internet Security
mohammad1985 (08-09-10)
تست کردم هر چهار هسته کار می کنه در چندین فرمت مختلف و حتی با کمک کارت گرافیکم تست کردم (CUDA ) که بازم سی پی یو در اکثر کانورتها تا 70 درصد فعال بود ( هر چهار هسته )
DX400
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد جان ممنونم بابت تستها
به نظر شما من چرا در اکثر کانورتها استفاده از 4 هسته رو ندارم . خوب اگه سی پی یو مشکل داشته باشه در همون فرمت wmv هم از 4 هسته استفاده نمیشه .
من در صورتی که مثلا 4 فایل رو با هم کانورت کنم باز می تونم از 4 هسته به صورت کامل استفاده کنم
دوستان نظری ندارن ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks