ببخشید من شدیدا گیج شدم
Z68 یا p67 کودومشون قوی ترن ؟!
یکی میگفت z68 بین p67 و H67 هست ...
حالا کدومشون قابلیت اورکلاک بالا تری داره
لطفا کامل توضیح بدین
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من شدیدا گیج شدم
Z68 یا p67 کودومشون قوی ترن ؟!
یکی میگفت z68 بین p67 و H67 هست ...
حالا کدومشون قابلیت اورکلاک بالا تری داره
لطفا کامل توضیح بدین
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ealireza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز چیپست Z68 در واقع ترکیبی از قابلیت های 2 چیپست P و H می باشد. به طور مثال هم قابلیت استفاده و اور گرافیک مجتمع را دارا می باشد و هم قابلیت
اورکلاک CPU با استفاده از ضریب پردازنده ( CPU Multiplier ) همچنین قابلیت های جدیدی مثل SSD Caching ( ترکیب هارد و SSD به منظور کارایی بیشتر ) هم به این چیپست جدید اضافه شده .
پس به طور کلی Z68 را می توان به عنوان چیپست ارتقا یافته P67 در نظر گرفت که دیگر محدودیتی در استفاده از قابلیت های گرافیک مجتمع مثل Quick Syns ندارد.
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 12-05-11 انجام شده است
nothing is as it seems
Amir.l (12-05-11), Ghalb_e_siyah (20-08-11), kakihot (12-05-11), MR TASH (14-05-11), nima_hl (12-05-11), Over_Cracker (12-05-11), Rezasam1 (13-07-11), saeid pc (12-05-11)
کاربر شهرسختافزار
توصیه شما کودوم مدل هست ؟
و از کدوم شرکت
یه گرافیک 460 GTX دارم
اما تبدیل فیلم و .... زیاد انجام میدم....
ممنون میشم
همونطور که دوست گرامی فرمودند اگر از گرافیک داخلی پردازنده استفاده نمیکنید پیشنهاد میکنم از سری p استفاده بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ealireza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ghalb_e_siyah (20-08-11), MR TASH (14-05-11), Rezasam1 (13-07-11), roben (12-05-11)
کاربر شهرسختافزار
اگر بخوام هم از intel HD Graphics 3000 و GeForce GTX 560Ti استفاده کنم، یعنی این دو تا با هم کار کنن. از z68 استفاده کنم یا نه؟ asus p8z68-v PRO
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاٌ پست جدید ایجاد کنید تا پاسخگویی بهتون راحت تر بشه
تا جائی که من اطلاع دارم در sli دو کارت ، کارت ها باید مشابه هم باشن مثلاً دو تا 460 .
گرافیک های مد نظر شما یکسان نیستند و sli اونها امکان پذیر نیست . البته سواد ناچیز من اینرو میگه و اگر خواستین به نتیجه 100% برسین یه تاپیک جدید ایجاد کنید تا اساتید راهنمائیمون کنن.
Ghalb_e_siyah (20-08-11), MR TASH (14-07-11), Rezasam1 (13-07-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله برای استفاده همزمان از قابلیت های گرافیک مجتمع مثل QuickSyns و گرافیک جدا باید از چیپست Z68 به همراه نرم افزار LucidLogix Virtu استفاده کنید. که به شما این امکان رو میده تا بین 2 گرافیک مورد نظر سوئیچ کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
Ghalb_e_siyah (20-08-11), mehrdad_ab (13-07-11), MR TASH (14-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks