چرا تو بنچمارك پردازنده اسمي از Intel Core i7 - 3.06GHz - 950
نبرده شده
اين برام خيلي جاي تعجب هست ؟
و اينكه چرا تو بعضي مقايسه ها ازمدل core i7
استفاده نكردند!!!!
چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا تو بنچمارك پردازنده اسمي از Intel Core i7 - 3.06GHz - 950
نبرده شده
اين برام خيلي جاي تعجب هست ؟
و اينكه چرا تو بعضي مقايسه ها ازمدل core i7
استفاده نكردند!!!!
چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
Toms'Hardware معمولا در دوره ی خاصی بنچمارک هاش رو به روز میکنه!
و اگر هم پردازنده ای رو استفاده نکرده باشند تعجبی نداره! شما به بنچمارک های مربوط به کدک نگاه کنید مربوط چند ساله پیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منظور شما رو متوجه نميشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يعني وقتي تو بچمارك از
Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Intel Core i7 Extreme Edition 965 - 3.2GHz
Intel Core i7 - 2.93GHz - 940
استفاده شده در آ ن زمان شركت اينتل
Intel Core i7 - 3.06GHz - 950
را توليد نكرده بوده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجب
و
به نظر شما اين بچمارك قديميه؟
All 2009 Desktop CPU Charts
Tom's Hardware's interactive CPU Charts offer the most comprehensive x86 processor comparison on the Internet. The 2009 edition will be updated continuously throughout the year with new processors tested across our complete benchmark suite under 64-bit Windows Vista. The benchmarks include popular synthetics, encryption, productivity, gaming, content creation, and compression metrics, allowing you to find the CPU that meets your requirements. The inclusion of real-time price comparison should also help you find the best value for your budget
اگر شما بچامارك جديدتري داريد لطف كنيد لينك معتبر آن را به ما هم اطلاع دهيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من گفتم شاید این CPU که شما میگید رو اینا شاید در دسترس نداشتند و یا مشکلاتی پیش اومده نتونستند بذارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت سخت افزار تا دلت بخواست هست از سایت های دیگه بنچمارک تهیه کن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد قدیمی بودن بنچمارک ها هم بگم من گفتم بعضی ها رو نه تمام بنچ مارک ها رو ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسي در هر صورت كه جواب داديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همين كاري كه گفتيد و انجام ميدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در سری اول پردازنده های C0 مدل های Core i7 920/940/965 عرضه شدند که سایت تامز اون بنچمارک ها رو تهیه کرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند ماه بعد پردازنده های D0 با مدل های Core i7 920 D0/950/975 عرضه شدند که احتمالا بعد از عرضه اون سایت تامز بنچمارک هاش رو آپدیت نکرده...
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
™Ali (31-07-09), Don_Corleone (31-07-09), reza76622201 (01-08-09), serpens13 (31-07-09)
|
|
این که چرا نداره دلیل منطقی فکر نمی کنم داشته باشه
سایتهای زیادی هستن که بنچمارک CPU میذارن شما میتونی با سرچ تو گوگل پیدا کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (31-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks