MB: P5K-E WIFI 165,000
CPU : Q6600 205,000
سلام دوستان من میخاستم CPU و مادر بوردم رو عوض کنم و توانایی خریدم در CPU حدود 220,000 تومان و واسه مادر بورد 150,000هست خودم نظرم روی AMD Phenom 9850 و ASUS M2N-E بود به دلایلی که مربوط به فروشنده بود نشد بگیرم.حالا میخام معادل اون رو توی CPU های Intell و مادربردهای ASUS که Intell پشتبانی میکنند هم از نظر قیمت هم از نظر توان به من معرفی کنید.
ممنون از لطف شما.
|
MB: P5K-E WIFI 165,000
CPU : Q6600 205,000
این Q6600 از نظر قدرت در چه سطحی قرار داره چون خودم تو فکرش بودم میخام ببینم در حد 9850 هست یا نه ؟...
راستی این مادربوردای WiFi که همشون قیمتهای بالای 200,000 دارن چطور این 165,000 تومنه!!!؟؟
در مورد CPU به نظر من بهتره که همون Q6600 را بگیرین اما اگه بتونی یکم بیشتر هزینه کنی و مادربرد را IP35PRO بگیری خیلی خوبه.
البته اگه اهل اورکلاک و Crossfire نیستی به نظر من یه P35-ds3l بگیر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عماد به این قیمت توجه داشته باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین ابیت ip35 Pro دست دوم 115 هزار تومان
|
اگه اهل اورکلاک نیست چرا این قدر الکی هزینه کنه ؟ Abit IP35-E را بگیر 115 تومن نوش هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه هم اهل اورکلاک هستی P5K-E بگیر در اورکلاک قوی تر abit ip35-pro بهتره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Overclocker (17-06-08)
به نظر من Cpu Q6600 خیلی عالیه ! و مادربرد هم همون P5ke حرف نداره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه Micron جان دست دوم اینا نمیخام ترجیها میخام یه چیزی بخرم که هم تو بازار باشه هم قدرت خوبی داشته باشه مثلا مثل مادربورد M2N-E که این یارو که میخام ازش بخرم میگه تولیدش کم شده و نمیتونم بیارم.
سلام آقا شهریار خیلی چاکریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بیخیال AMD بشو اگه همین Q6600 را بگیری 100 در 100 از این AMD بهتره !
تست های AMD و Intel را اگه ببینی خودت متوجه میشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks