بله من دیگه بحثی ندارم کلاً شما درست میگویید و ما همه اشتباهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط لینک سایتهای معتبر جهانی ثابت نمیکنه که این پردازنده قوی هست فقط نرم افزارهای تست گرفته شده در دنیا وجود ندارند
بحثی نیست که به حاشیه برود شما اصرار داری که روی حرفت باشید و من هم قبول دارم حرف شما رو اما اینطور که شما میگویید نه..... یک مقدار از پافشاری خودتون کاهش بدید
این بحث به جایی نمیرسه تا وقتی شما هم از موضع خودتون پایین نیایید حرف شما این شده که مدرک ارائه بدیم و شما مدرک خودتون سایتها و تستهایی هست که گذاشتند تمام دنیایی تکنولوژی این تستها نیست از این حد فراتر هستند برادر عزیزم
نمیتونیم بگوییم چرا این ها تمام نرم افزارهای کارآمد هستند Winrar,3D Mark, Games, 3D Max و .... نرم افزار که در تستها گنجانده شده اند نمیتونند کافی باشند من تا حالا چیزی نمی خواستم بگویم از الان به بعد هم چیزی نمیگویم چون اطلاعات ما (این همه آدم) در حد شما نیست
کارایی که شما گفتید هم به همین 4 تا نرم افزار خلاصه شده و بس
براتون آرزوی این رو دارم که همیشه همینقدر فعال باشید و البته تمام جنبه ها رو در نظر بگیرید در مقایسات خودتون (باز هم میگم تمام جنبه ها تستهای سایتها نیست) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks