با اینکه اصلاً تمایل به ادامه بحث نداشتم و در حد و اندازه نظر دادن هم نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا رضا به نظر من این گفتم شما اشکالاتی داره شما نمیتونید دو پردازنده با معماری ساخت رو بر فرض داشتن فرکانس یکسان مقایسه کنید یعنی صرفاً مبنای مقایسه رو بر این بگذارید که فرکانسها برابر باشند چون یکی معماری بالاتری داره و دیگری معماری ساخت قدیمیتر ...... اگر بخواهی مقایسه کنی نداشتن کش سطح سوم برای اینتل در سوکت 775 پس یک امتیاز منفی محسوب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیایید بیخیال این قضیه بشویم قبل از خریدن این سیستم خودم اینقدر از این بحث ها دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به جایی نمیرسیم اینتل در سری 775 هر چی داشت رو کرد و بعد از اون AMD در Phenom2 روی دست اینتل آمد (لطفاً لینک ندید) و حالا هم که اینتل در Core i7 روی دست AMD بلند شده این رسم زمونه هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks