برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پيشنهاد مي کنم شما لينکي رو که ارائه دادم باز کنيد. اين ربطي به تعصب بنده نداره.اين آمار معتبرترين سايتهاي جهانيه(کما اينکه وقتي AMD هم گذشته ها در اون مقطع زماني که جلو بود همين نمودارها تنها سند معتبر و جهاني قابل استناد بود). اگه بازم مي خواين مدرک ارائه بدم. لطفا با دليل و مدرک صحبت کنبد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عذر مي خوام شما انگار فقط مي خواين بحث بي منطق و ... کنيد. لينک رو باز کنيد تا برتري کامل Intel Core 2 Quad Q9550 بر AMD Pehnom II-X4 955 رو مشاهده کنيد. ضمنا کي گفته که براي نصب Q9550 نياز به تعويض مادربورد داريم!!! هرگز اينگونه نيست. شما يک مادربورد با چيپ P43 يا P45 اگر تهيه کرده باشيد راحت مي تونيد اين پردازنده رو نصب و راه اندازي کنيد و سوکت اين CPU از آخر سري Pentium 4 ها که LGA 775 بوده تاکنون هيچ تغييري نکرده. بازم خواهشمندم که لطف کنيد و با دليل و مدرک صحبت کنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شايد شما به اعتبار سايتهاي جهاني نظير تامز و آناند شک داريد اما اين سايتها به عنوان سورسهاي معتبر در دنيا کاملا تاييد شده هست و همه بهش استناد مي کنن. پس پيشنهاد مي کنم تجديد نظر کنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز من تجربه خودم رو در اين زمينه گفتم. تحارب شما هم محترمه. ضمنا کاملا تاييد مي کنم که ديگه اين مشکلاتش حل شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز بازم حرف بدون مدرک. مي خواين مدرک ارائه بدم و 955 رو با 9650 يا حتي 9550 مقايسه کنم تا خودتون به اشتباهتون پي ببريد!؟ بعد از اون مي خواين با C2Q Extreme Edition مقايسه کنم تا تفاوت بيشتري حس کنيد!؟ بعد از اوئن مي خواين با Core i7 مقايسه کنم تا تفاوت فاحش رو ببينيد!؟ نهايتا مي خواين با Core i7 Extreme Edition مقايسه کنم تا ديگه همه حرفام نه تنها به شما بلکه به همه خوانندگان در هر سطحي ثابت بشه!؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تمام حرفاتون بدذون توجيه علمي و مدرکه و صرفا يکسري جملاتي هست که عقايد خودتونه و واسه من هم محترمه . اما دنيا و سايتهاي جهاني و مدارک معتبر عرايض شما رو رد ميکنن. اگر فکر مي کنيد که با حرفهاي بدون مدرک مي تونين AMD رو بالا بکشيد اشتباه مي کنيد. من تعصب خاصي روي اينتل ندارن و همين الانم به کساني که بخوان با پول محدود سيستم بهينه ببندن AMD Phenom رو پيشنهاد مي دادم اما الان که 9550 شده 220000 تومان و 955 215000 تومانه با عنايت به لينک معتبر زير :
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=80&p2=50
ديگه خريد AMD در اين رنج هم اشتباه بزرگيه(لطفا لينک رو کامل و با دقت ببينيد)
کساني هم که بتونن يه کم بيشتر هزينه کنن يا محدوديت نداشته باشن توي تمام موارد 100٪ اينتل انتخاب برتره و اينو ديگه همه اساتيد مي دونن.
با تقديم احترام.

Bookmarks