در مورد اولی که گفتی تعصبی من احساس میکنم شما یک مقداری روی اینتل تعصب داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برتری 955 بر 9550 که خودم دارم و در قدرتش شکی نیست داشتن سوکت جدید از خانواده خودش هست که جای ارتقاء رو برای برد خودش به همراه داره ولی 9550 اینطور نیست و برای ارتقاء (کاری به قدر بودن پردازنده ندارم) مستلزم تعویض بردتون هم هستید
این مسئله جدای از کارایی و تستهای گرفته شده و .... هست که منم لینکها رو از حفظ هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در زمان Athlon XP که من هم داشتم این هم لینک اور که خودم انجام دادم عزیز :
AMD Athlon 64 3200
همچین هم پردازنده داغی نبود من خودم داشتم و تست هم زیاد کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته دوستان تذکر دادند سری که شما گفتید قبل از این سری بوده و خیلی داغ بوده پوزش خواهی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در مورد آخر که گفتید AMD خیلی خیلی عقبه باز هم به تعصب شما برمیگرده به نظرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همچین هم عقب نیست Core i7 ها یک مقداری از روی AMD کش سطح 3 رو یاد گرفتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و در این میان قیمت هم فاکتوری هست که بسیار از مردمان بهش توجه دارند اینتل با سری اکستریم قیمت ها رو نشون داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks