آقا خیلی ممنونت هستم به این دلیل که با این توضیحاتی که دادی مسیرم رو یکبار دیگه بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که الان هوش مصنوعی میزارم کنار و توی انتخاب قطعاتم معیارم نیست دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش هم اینکه میخوام تمرکز کنم روی همین Web Dev خودم و تولید محتوا
کولر ترجیحم روی بادی هست روی 13500
در مورد SSD بیشتر از این نیازم نمیشه و البته در کنارش یه هارد 5 ترا دارم و همین قدر کافیم هست
در مورد مادربرد واقعیت هیچ کدوم از اینا معیارم نبود! اصلا معیار فنی نداشتم و فقط از طرح ساده و شیک خوشم میاد و ترجیم این بود برم سراغ Pro Art
ولی نکته بشدت جذاب برام اینکه با قیمت زیر 10 میتونم برد Z790 بردارم و اینجا دیگه ساده و شیک و مینیمال رو میزارم کنار و هرچند این برد هم خیلی جذابه برام مثل Pro Art یه تیکه مشکی هست
کلا با دیزاین های شلوغ و پر از RGB اصلا سازگاری ندارم، ترجیحم اینکه اگر قراره نور پردازی بشه نهایت یه رنگ مهتابی یا آفتابی شیک و ساده استفاده بشه توی کیس
در مورد رم هم پس میرم سراغ 48، البته اینجا ترجیح میدم بیشتر خودم رو بدهکار کنم و برم سراغ 64 گیگ
این سیستم هم احتمالا بعد یه مدت 2 سال میره کنار و قصد خرید یه سیستم حرفه ای تر با i9 و 4080 یا 4090 دارم یا اصلا سوئیچ کنم رو mac studio
پس سیستمی که میگیرم در حد i5 13500 و 64 گیگ رم و گرافیک پیشنهادی شما و احتمالا فکر میکنم برای استفاده پریمیر 4060 یا 4060 Ti بشه با برد Z790 و پاور پیشنهادی شما
البته مانیتور هم یه 29 الجی دارم الترا واید 2560x1080
پس کاربری من میشه اینا
حرفه ای از پریمیر و VS Code استفاده میکنم و همیشه هم کلی تب تو گوگل باز دارم مثل یوتوب و اسپاتیفای و سرچ هایی که میکنم یا با ChatGPT کار میکنم
فیگما و فتوشاپ و Illistrator
از PhpStorm و WebStorm هم در آینده استفاده میکنم ولی فکر نمیکنم با این سیستم به مشکلی بخورم

Bookmarks