از نر من بهترین انتخاب برای شما asus p5QC هست . ویژگی این مین این هست که هم ddr2 ساپورت میکنه و هم ddr3 را ساپورت مکیکنه.
موفق باشید.
شما همین مین P45T رو بگیر با DDR3.
درسته چندان فرقی نمیکنه چون P45 با DDR2 بهینه شده ولی در عوض بعدن که خاستین به سمت 1156 یا 1366 برید حداقل رم دارین
از نر من بهترین انتخاب برای شما asus p5QC هست . ویژگی این مین این هست که هم ddr2 ساپورت میکنه و هم ddr3 را ساپورت مکیکنه.
موفق باشید.
این هم عکسش و لینک مشخصات.قیمتش هم حدود 170 تومن هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...FDC&templete=2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ولی اولا که رمهای مورد استفاده من 1800 هست .
دوما که مشکل من فقط انتخاب برد نیست یا بهتر بگم که آخرین مشکل اینه.
با تشکر از همه . سوالم هنوز جواب نگرفته .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه به نظر من اصلا نمی ارزه که اینو بخری چون آخرین قیمتشو که من دیدم 198 هزارتومن بود تنها خوبی که داره رم تا باس 2200 می تونی اورکلاک کنی مشخصات دیگش زیاد جالب نیست
اما من مادر برد
ASUS - p5E3 pro
رو بت پیشنهاد می کنم قیمتش 175 هزار تومن هستش
حالا ما این دوتارو با هم بررسی می کنیم:
ASUS -p5e3 pro رم DDR3 تا باس 1600 ساپرت میکنه اما EP45T-UD3R تا باس 2200 البته هر دو 8 گیگابایت رم اگه نگاه کنی می بینی که قدرت آورکلاکEP45T-UD3R بالاست ولی به قیمتش نمی ارزه منم فک نکنم بخوای رمو آورکلاک کنی و فک میکنم رم ddr3 bus 1333 قدرتش برات کم باشه که بخوای آورکلاکش کنی اونم تا 2200 .
ASUS -p5e3 pro دوتا اسلات کارت گرافیک داره و به جز SLI از CrossFire هم پشتیبانی میکنه و دوتا اسلات رو از PCIe 2.0 x16 پشتیبانی میکنه و موقه CrossFire دوتا اسلات رو x16 کار میکنه و این خیلی عالیه تو قیمت 175
اما EP45T-UD3R یه اسلات کارت گرافیک بیشتر نداره که PCIe2 هست .
چیپست EP45T-UD3R همون طوری که نوشته p45 هست اما ASUS -p5e3 pro چیپستش x48 هست که از خانواده x38/x48/x58 هستش پس بهتره
اما از نظر آور کلاک : هردو علاو بر خنک کننده head sink از head-pipe هم استفاده شده و این برای آورکلاک مناسب است از نظر FSB هم هر دو تا 1600 آورکلاک میشه اما من خننک کننده ASUS -p5e3 pro رو ترجیه میدم چون از مس ساخته شده اما EP45T-UD3R از آلومینیم
از نظر برد :ASUS -p5e3 pro قوی تر از EP45T-UD3R هست چو از chock های بیشتر و Phase های زیاد تر استفاده شده و طول عمر بسیار بالایی دارد
ابته مشخصات خیلی زیادتری داره که من نگفتم بگذریم
اگه من باشم ASUS -p5e3 رو انخاب میکنم هیچ مشکلی هم با CPU- Q6600 نداره . اگه این مادربرد گیرت نیومد میتونی
ASUS - P5Q3
رو با قیمت 205 هزارتومن بخری که فقط 10 تومن با EP45T-UD3R فرقشه و خیلی عالیه تمام مشخصات p5e3 pro روداره تازه 16 گیگابایت هم رم ساپرت میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش قیمتت اشتباهه چون من امروز همین مینو خریدم برای یکی از آشنا ها 188 تومن پس میرزه .
EP45-UD3Rقیمت 136
اینم عکسش:
آخرین ویرایش توسط Curtis در تاریخ 17-11-09 انجام شده است
foxconn P45A-S
این برد هم با قیمت 115 هزار تومن انتخاب مناسبی هست .
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 17-11-09 انجام شده است
سلام
از همه ممنون .
دوستان مشکل در انتخاب برد نیست . چون من با گیگا کار کردن رو ترجیح میدم . قیمتش هم 177 هست الان .
مشکل رو کامل توی صفحه 2 یا نمیدونم 1 گفتم دوستان عزیز .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
کاربر شهرسختافزار
من ميخوام تقريبا با 300 تومن سيستم خودمو ارتقاع بدم و ميخوام سرعتش خيلي بالا باشه آيا اين قطعات خوب هستن يا نظر ديگهاي داريد ? mb :ECS Intel P45 DDR2L LGA775
C.P.U:INTEL CELERON E 3200 2 2.4 GHZ 800MHZ
RAM:CRUCIAL 1066MGZ DDR2 _2GB.PC2 8500
H.D.D:HITACHI OA35415 -500 GB SATA II
VGA:ASUS EAH4650-1GB -GDDR2
کاربر شهرسختافزار
پاور چی داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط marvi20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks