نه هیچ مشکلی نداره و در عمل روی این برد کارایی رمهای DDR3 رو اونقدر احساس نخواهید کرد نسبت به رمهای DDR2 روی همین سری برد
و این برد که انتخاب کردید رمهای DDR2 رو ساپرت نمیکند و فقط رم DDR3 میخوره
خرید شما کاملاً مورد تایید است شک نکنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بزرگواری آقا نوید .
خرید من شد EP45T-UD3R . پس هیچ مشکلی نداره دیگه نه ؟
راستی میشه روش DDR2 نصب کرد ؟
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
عضو VIP شهرسختافزار
نه هیچ مشکلی نداره و در عمل روی این برد کارایی رمهای DDR3 رو اونقدر احساس نخواهید کرد نسبت به رمهای DDR2 روی همین سری برد
و این برد که انتخاب کردید رمهای DDR2 رو ساپرت نمیکند و فقط رم DDR3 میخوره
خرید شما کاملاً مورد تایید است شک نکنید
Going To Change New HardWare Soon
softkadeh (02-11-09)
|
|
سلام
پس خرید این مین و رمهای ddr3 به چه درد میخوره ؟
برای چهار هسته ای تفاوت نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون بالاترین رکورد جهان هم برای این پردازنده ها هنوز به FSB 580 نرسیده به زبان عامیانه با یک رم 1066 خوب هم میشه برای این پردازنده ها رکورد جهانی زد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای دو هسته ای هایی مثل سری 8 این مورد به طور کامل صدق نمیکنه به غیر از بعضی مواقع که رم های DDR2 شما یک رم با چیپ میکرون باشه
به نظرم شما اگر میخوای 180 - 190 هزینه کنید UD3P Rev 1.6 یک گزینه خوب هست البته در شرایطی که بخواهید بعدا کروسفایر کنید در غیر اینصورت همون EP45 - UD3R خوب هست
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که نفهمیدم چی شد !! yahahahaha
باید cpu رو عوض کنم ؟ الان اگه بخوام q6600 رو بفروشم چند میخرنش ؟
قیمت i7 ها چنده ؟
فکر نکنم q6600 دیگه تو بازار موجود باشه ولی با توجه به قیمت q8200 که 150 تومنه یه چیزی حدود 130 باید قیمت نوی q6600 رو حساب کرد که از این مبلغ یه 20-30 درصد برای دست دوم کم بشه خیلی ستمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر ندارم این cpu رو عوض کنید چون cpu بدی نیست
امروز i7 قیمتش 300 تومن بود مین اسوس هم 240 که مجموعش میشه 540
هنوز درست متوجه نشدم شما الان وضعیت قطعاتتون چیه ، اگر امکان داره یه بار از اول بفرمائید چه قطعاتی رو موجود دارید و کدوم رو میخواهید عوض کنید و دلیلتون چیه ؟
با تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید من چند وقت پیش رمهای خودم رو فروختم . حالا با توجه به اینکه قیمت رمهای ddr2 فوق العاده رفته بالا مایل شدم که به جای اونها ddr3 بگیرم . برای این کار هم باید مین خودم رو عوض کنم چون ddr3 ساپورت نمیکنه .
حالا دوستان میگن فرقی نمیکنه که ddr3 بندازی یا 2 چون سی پی یوی من نمیتونه از ddr3 به طور کامل کار بکشه .
حالا من موندم چه کنم . ddr2 بگیرم که نمیارزه . ddr3 بگیرم باید مینی بگیرم که اون رو ساپورت کنه و lga775 باشه . اگه این کارو بکنم دیگه نمیتونم i7 بگیرم .
یا که باید ddr3 بگیرم و مینی که 1366 باشه و سی پی یو رو هم عوض کنم که پولش نیست فعلأ .
نمیدونم والا
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرم اینه که مینت رو بفروشی بعدش این مین رو بگیری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مین با قیمت 135 به نظرم واقعا ارزش خرید رو داره
http://www.msi.com/index.php?func=pr...1&prod_no=1393
با این مین محدودیتی برای تهیه رم نداری DDR2 را تا باس 800 و DDR3 را تا باس 1600 ساپورت میکنه
با پردازنده شما هم کاملا سازگاره
موفق باشی
masoomiyat (05-11-09), softkadeh (05-11-09)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا ممنون که زحمت کشیدی و این رو گذاشتی ولی اول باید بگم که فقط گیگابایت میخوام یا اگه نشد ایسوس و دوم اینکه مشکل مادربورد نیست خیلی چیزایه دیگه مشکل به وجود آورده .
چه اشتباهی کردم رمم رو فروختم . بهترین رمارو داشتم . حیف .
اگه مینی بود که هم LGA775 و هم LGA1366 رو ساپورت میکرد چه میشد .
برای ارتقاء به I7 و DDR3 چقدر پول نیازه ؟
مشخصات سیستمم رو تو امضام ببینید . سی پی یو - رم و مادربوردم رو بفروشم چقدر باید بذارم روش ؟ ( البته رم رو حساب نکنید. )
آخرین ویرایش توسط softkadeh در تاریخ 03-11-09 انجام شده است
سلام
آیا تفاوت باس در DDR2 و DDR3 هم در سی پی یو های 4 هسته ای تفاوت نمی کند یا فقط قابلیت DDR آنها فرق نمی کند ؟
یعنی رم ddr2 باس 1066 با رم ddr3 باس 1800 فرق خاصی نداره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks