سلام
میخوام سیستم جمع کنم بین دو مادربرد موندم. CPU هم احتمال زیاد core i5 2500k یا 2500 هست.
- GA-Z68AP قیمت حدود 240
- ASUS P8P67 قیمت حدود 214
منون میشم راهنماییم کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخوام سیستم جمع کنم بین دو مادربرد موندم. CPU هم احتمال زیاد core i5 2500k یا 2500 هست.
- GA-Z68AP قیمت حدود 240
- ASUS P8P67 قیمت حدود 214
منون میشم راهنماییم کنید.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali320m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از گرافیک داخلی پردازنده میخواین استفاده کنید z68 و اگر گرافیک جداگانه دارین p67 انتخاب خوبی میتونه براتون باشه .
کاربر شهرسختافزار
z68 باسشم بالاتره فقط یه سوال و مشکل اساسیم اونم اینکه آخرش راست که مادربرد های آنبرد ضعیف تر از مادربردهای غیره آنبرد هستن؟
راستی فروشندم گفت Z68 برای سری k اینتل مناسبتره و آنلاک میکنه سی پی یورو!
عضو VIP شهرسختافزار
خیر ، اینطور نیست و این یک باور غلط هستش که عموماً بین کاربرها بیان میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali320m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال از سری قدیمی 775 پین و چیپ g31 کارخانه ایسوس چندین مدل مادربرد رو ارائه کرد که بعضی دارای گرافیک آنبرد و بعضی دیگر غیر آنبرد بودند و در امکانات جانبی متفاوت بودند. مثل آورکلاک ، تعداد اسلات رم ، pci و ...
در سندی بریج هم این چیپ نیست که به شما گرافیک رو ارائه میده ، بلکه خود پردازنده هستش و شما چه مادربرد آنبرد ، چه غیر آنبرد بردارین ، تفاوتی در عملکرد سیستمتون از این لحاظ نخواهید داشت .
در واقع چیپ Z68 ترکیبی از چیپ های P و H هستش که تمام قابلیت های این دو چیپ رو داره .
پ.ن: سری p هم قابلیت آنلاک رو داره و همونطور که تو پست 2# گفتم شما با توجه به اینکه میخواین از گرافیک داخلی پردازنده استفاده کنید یا نه یکی از این دو چیپ رو انتخاب نهائی کنید.
کاربر شهرسختافزار
واقعا از راهنمایتون ممنونم .من قصد دارم موقتا از گرافیک آنبرد استفاده کنم .اون قابلیت هایی که سری z68 داره در سرعت و کارایی تاثری داره ؟
یعنی در کل z68 رو قوی تر از P67 میدونید؟
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز ، همونطور که گفتم تفاوت ایندو در اینه که قابلیت چیپ H( استفاده از گرافیک داخلی پردازنده ) در کنار چیپ P اضافه شده و وجه تمایزش از چیپ P قابلیت استفاده از گرافیک داخلی پردازنده به همراه تمام امکانات چیپ p هستش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali320m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق گفتتون برای شما چیپ Z68 توصیه میشه .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks