سلام دوستان
می خواستم یک نظر سنجی بزارم ببینم که دوستان در مورد این دو مادربرد برتر جهانی هم نظراشون بگن , هم مقایسه و بنچمارک های این دو رو بزارن
امیدوارم موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
می خواستم یک نظر سنجی بزارم ببینم که دوستان در مورد این دو مادربرد برتر جهانی هم نظراشون بگن , هم مقایسه و بنچمارک های این دو رو بزارن
امیدوارم موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
عجب مقایسه ای گذاشتین ها! :دی
یعنی همیشه بر سر کلسیفاید و این رمپیج یه جنگ بوده ولی الان که کلسیفاید 3 رو مد نظر دارین رو نمی دونم چون نمی دونم جدا از USB3 چیز دیگه هم اضافه کردن یا نه؟!
البته بستگی داره شما برای چه کاری می خوایید. و از چه دید نگاه می کنید.
ولی از دید من اگر کلسیفاید 4 way بگیری مطمعنا بهتر از رمپیج هست ولی در مورد این چیزی که نوشتین به نظر من که یه مدتی هست که با کلسیفاید کار می کنم شاید به دلیل این که معماری بورد بهتر و مصرف برق بهینه تری داره و بایس قدرت مند ترری داره شاید بهتر باشه.
ا
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
راستش هر چقدر از ایسوس تعریف کنم کمه درسته که مادربردهای ایسوس قیمت خیلی بالای دارند اما همیشه شرط اصلی ان بر مرغوبیت کالا و کارکرد و عملکرد ان است به نظر من ASUS RAMPAGE III EXTREME
X58 based Rampage III Extreme دارای عملکرد خالص وبهینه و تطبیق پذیری خالص است .بهترین گزینه برای اورکلاکرهای حرفه ای.قوی ترین مادربرد بر حسب برد X58 .قابلیت اورکلاک توسط بلوتوث های موبایل های که برای این برد طراحی شدند.برای کسانی که عاشق گیم هستند قابلیت 24GB DDR3 memory قابلیت NVIDIA's SLI and ATI’s Crossfireasبرای 4 گارت گرافیکی . در مد PCIe x8و توان رساند Core i7 980X processor به 4.5 GHzمی توان با یک اورکلاک پایدار افزایش داد که این یعنی زندگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (14-12-10), mehrdad_ab (13-12-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks