با سلام شما بین اید دو کدام رو پیشنهاد میدید ضمن اینکه آیا این درسته که میگن amd بعد از مثلا 2 سال افت سرعت محسوس داره ؟ممنون
با سلام شما بین اید دو کدام رو پیشنهاد میدید ضمن اینکه آیا این درسته که میگن amd بعد از مثلا 2 سال افت سرعت محسوس داره ؟ممنون
|
در حد نرم افزار مطلب و حالا در آینده با گذاشتن یه کارت گرافیک خوب بازی
اين مقايسه اصلا جالب نيست چون اين 2 پردازنده 90 و 45 نانومتري هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اينكه شما بايد نوع كاري كه مي خواي انجام بدي رو مشخص كن
اولا که 90 نانو نیست و 65 نانومتریه دوما مشخص کردم که الان در حد نرم افزار متلب شاید تابسون یه گرافیک خوب گرفتم برای بازی همین
E5200 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
چرا e5200؟ لطفا دلیل بیارید
مادربورد واسه پلتفرم Intel که تا دلت بخواد هست و E5200 هم یه CPU نسل جدید 45nm هست که به راحتی تو مبحث اورکلاک میشه تا 3.8GHZ هم با یه کولینگ خوب اورش کرد.
نمونه اورش رو مهدی موسوی تا 4GHZ تو HWBot داشتند:
تو Benchmarking هایی که من دیدم Core 2 Duo 5200 یه سر و گردن از AMD 64 X2 6000+ بالاتره و تقریبا در حد یه Core 2 Duo E7200 هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_1693
دقیقا .تو Benchmarking هایی که من دیدم Core 2 Duo 5200 یه سر و گردن از AMD 64 X2 6000+ بالاتره و تقریبا در حد یه Core 2 Duo E7200 هست
من با کولر معمولی تا 3.66 اور میکنم و هر بازی ای که اجرا میکنم و مشغول به بازی کردن هستم دما به 55 به هیچ وجه نمیرسه !!!!
D J V A H I D (17-02-09), G E N E R A L ™ (15-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks