پاسخ: cpu بگیرم یا گرافیک ؟
نقل قول:
سجاد جان کوئیک سینک برای تبدیل فایلهای ویدئوئی است و ربطی به رندر نرم افزارهائی مثل 3ds ندارد
amd و nvidia هم تکنولوژی این کار را دارند که در برخی کانورتورها از آن استفاده میشود
ممنون
منظورم رندر توی نرم افزارهای ویرایش ویدئو بود مثل افترافکت و پریمیر و پاور دایرکتور و ... نه نرم افزارهای 3 بعدی
-----------------------------------
ممنون از همه ی عزیزایی که کمک کردن :give_rose:
4460 رو گرفتم با قیمت 620 تومن (انگار آروم آروم داره گرون میشه)
دقیقا همون چیزی و نتیجه ای رو داد که توی بنچمارک ها و پسمارک ها بود
توی افترافکت یه پروژه رو با 4150 به مدت 29 دقیقه و 32 ثانیه (1772 ثانیه) رندر کردم و با 4460 همین پروژه در مدت زمان 21 دقیقه و 17 ثانیه (1277 ثانیه) رندر شد که همونطور که توی پسمارک هم هست 35 درصد عملکرد بهتری نسبت به 4150 داره
توی سینما 4 دی هم یه پروژه با 4150 در مدت 49 دقیقه و 37 ثانیه (2977 ثانیه) رندر شد و این پروژه با 4460 به مدت 33 دقیقه و 8 ثانیه (1988 ثانیه) طول کشید
میگم اونطور که از پسمارک ها حساب کردم دقیقا 1.353 (که همون 1.35 برابر میشه) بهتر از 4150 عمل میکنه . توی افترافکت این عملکرد درسته و 35 درصد بهتر بود ولی توی سینما 4 دی بهتر از انتظار (بهتر از 1.35 برابر) عمل کرد یعنی در سینما 4 دی 1.497 یعنی 1.5 برابر یعنی 50 درصد بهتر عمل کرد) !!! . چرا؟؟؟
گرافیکش رو هنوز تست نکردم
نقل قول:
ممنون
منظورم رندر توی نرم افزارهای ویرایش ویدئو بود مثل افترافکت و پریمیر و پاور دایرکتور و ... نه نرم افزارهای 3 بعدی
-----------------------------------
ممنون از همه ی عزیزایی که کمک کردن :give_rose:
4460 رو گرفتم با قیمت 620 تومن (انگار آروم آروم داره گرون میشه)
دقیقا همون چیزی و نتیجه ای رو داد که توی بنچمارک ها و پسمارک ها بود
توی افترافکت یه پروژه رو با 4150 به مدت 29 دقیقه و 32 ثانیه (1772 ثانیه) رندر کردم و با 4460 همین پروژه در مدت زمان 21 دقیقه و 17 ثانیه (1277 ثانیه) رندر شد که همونطور که توی پسمارک هم هست 35 درصد عملکرد بهتری نسبت به 4150 داره
توی سینما 4 دی هم یه پروژه با 4150 در مدت 49 دقیقه و 37 ثانیه (2977 ثانیه) رندر شد و این پروژه با 4460 به مدت 33 دقیقه و 8 ثانیه (1988 ثانیه) طول کشید
میگم اونطور که از پسمارک ها حساب کردم دقیقا 1.353 (که همون 1.35 برابر میشه) بهتر از 4150 عمل میکنه . توی افترافکت این عملکرد درسته و 35 درصد بهتر بود ولی توی سینما 4 دی بهتر از انتظار (بهتر از 1.35 برابر) عمل کرد یعنی در سینما 4 دی 1.497 یعنی 1.5 برابر یعنی 50 درصد بهتر عمل کرد) !!! . چرا؟؟؟
گرافیکش رو هنوز تست نکردم
مبارک باشه تصمیم منطقی گرفتی . عملکردت هم بهبود خوبی داشته .
نقل قول:
مبارک باشه تصمیم منطقی گرفتی . عملکردت هم بهبود خوبی داشته .
ممنون گلپسر . با راهنمایی های شماها بود :give_rose:
میگم سرعت لود ویژال استودیو مثل برق شده . :1. (23):
ویژال استودیو مگه از مالتی ثرید (چند نخی) ساپورت نمیکرد که تفاوت اش این قد شد؟
واقعا تفاوت توی اجرای پروژه های ویژال استودیو محسوس هه نسبت به 4150
فقط نمیدونم چرا توی سینما 4 دی از انتظاری که برای بهبود عملکردش داشتم حتی بهتر شد؟!
نقل قول:
ممنون گلپسر . با راهنمایی های شماها بود :give_rose:
میگم سرعت لود ویژال استودیو مثل برق شده . :1. (23):
ویژال استودیو مگه از مالتی ثرید (چند نخی) ساپورت نمیکرد که تفاوت اش این قد شد؟
واقعا تفاوت توی اجرای پروژه های ویژال استودیو محسوس هه نسبت به 4150
فقط نمیدونم چرا توی سینما 4 دی از انتظاری که برای بهبود عملکردش داشتم حتی بهتر شد؟!
این یعنی این برنامه ها با چند هسته به خوبی کار میکنند . البته نباید از کش بیشتر هم غافل شد.
سلام
آقایون من با Aida64 تست دما به مدت 54 دقیقه گرفتم. نتیجه این شد .
من فکر میکردم چون توان مصرفی اش از 4150 بیشتره (84 وات) پس باید گرمای بیشتری تولید کنه. مگه این طور نیست؟ پس هر دو توی فول لودش یه نتیجه رو دادن و دمای هسته ها بالاتر از 68 و دمای خود پردازنده بالاتر از 56 نرفت چطور؟!
فن همون فنی هست که برای 4150 بود . پس با این اوضاع نیازی به تعویض فن نیست؟
مگه تو گرافیک ها هر چی مصرف کارت بیشتر باشه ، دماش بالاتر نمیره و به طبع اون هت سینگ و تعداد فن ها رو بیشتر نمیکنن و کلا سیستم خنک کنندگی بهتر نمیبندن؟ پس توی پردازنده چرا این طور ثابت هه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
من فکر میکردم چون توان مصرفی اش از 4150 بیشتره (84 وات) پس باید گرمای بیشتری تولید کنه. مگه این طور نیست؟ پس هر دو توی فول لودش یه نتیجه رو دادن و دمای هسته ها بالاتر از 68 و دمای خود پردازنده بالاتر از 56 نرفت چطور؟!
مگه تو گرافیک ها هر چی مصرف کارت بیشتر باشه ، دماش بالاتر نمیره و به طبع اون هت سینگ و تعداد فن ها رو بیشتر نمیکنن و کلا سیستم خنک کنندگی بهتر نمیبندن؟ پس توی پردازنده چرا این طور ثابت هه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توان مصرفیشون خیلی متفاوت نیست . به خاطر همین دماشون زیاد نیست .
نقل قول:
توان مصرفیشون خیلی متفاوت نیست . به خاطر همین دماشون زیاد نیست .
ممنون گلپسر
4150 توان مصرفی اش 54 وات هه و 4460 توان مصرفی اش 84 وات
30 وات اختلاف دارن
نقل قول:
ممنون گلپسر
4150 توان مصرفی اش 54 وات هه و 4460 توان مصرفی اش 84 وات
30 وات اختلاف دارن
بله در جریان هستم و خیلی خوبه که دماتون عالیه . این دمای CPU به طراحی قسمت تغذیه مادربرد هم مرتبط هست .
نقل قول:
سلام
سجاد جان این بحث یکم پیچیده است ولی سعی میکنم در اندازه سوادم ساده توضیح بدم
گرمای انتقال یافته = ضریب انتقال حرارت * اندازه سطح * اختلاف درجه حرارت
در پردازنده جدید اندازه سطح تماس ( اندازه چیپست متصل شده به ihs ) بزرگ شده است پس به راحتی دمای بیشتری به هیتسینک منتقل میشه
در این حالت طبیعیه دمای پردازنده قدیمی و جدید شما تقریبا یکسان باشه
نقل قول:
سجاد جان این بحث یکم پیچیده است ولی سعی میکنم در اندازه سوادم ساده توضیح بدم
گرمای انتقال یافته = ضریب انتقال حرارت * اندازه سطح * اختلاف درجه حرارت
در پردازنده جدید اندازه سطح تماس ( اندازه چیپست متصل شده به ihs ) بزرگ شده است پس به راحتی دمای بیشتری به هیتسینک منتقل میشه
در این حالت طبیعیه دمای پردازنده قدیمی و جدید شما تقریبا یکسان باشه
ممنون ولی متوجه نشدم
سطح پردازنده های همه ی پردازنده های سوکت 1150 باید یکی باشه دیگه درسته؟
اگه آره ، پس با افزایش تعداد ترانزیستورها و افزایش توان مصرفی 4460 نسبت به 4150 پس 4460 باید دمای بیشتری تولید کنه و از اونجا که فن هر دو یکی بود ، پس باید داغتر بشه
حالا شاید 3 تا 4 درجه بیشتر گرمتر شده باشه که من دقیق یادم نمیاد 4150 چقدر دماش رفته بود ولی میدونم بالای 60 بود