پاسخ: cpu بگیرم یا گرافیک ؟
نقل قول:
سلام سجاد جان
معمولا به دوستان آماتور این پیشنهاد را نمیدم ولی بنظرم شما میتونید یه نیم نگاهی به amd fx 8300 داشته باشی :wink:
یه پردازنده قدرتمند در حد i5 و قابلیت آورکلاک بسیار بالا به قیمت حدود 480 تومن تو این بازار مفته
یه مین دست دوم ردیف هم میتونی براش بگیری حدود 200 تومن باهاش زندگی کنی
سلام
ممنون آقا نیما
والا قصد تعویض مادربرد رو ندارم . مادربردم H97-D3H هه و ازش راضی ام و همینطور مدار تغذیه ی خوبی داره
اما AMD واقعا ارزون میفروشه . حداقل 200 تومن از اینتل ارزونتر میگه . حیف که مصرفش زیاد بود و مادربرد گیگابایت براش به مقدار مورد کافی نبود و پردازنده ی گرافیکی مختصر هم که شده (سوکت +AM3) نداشت وگرنه این 3 مشکل رو نداشت AMD میگرفتم .
شاید حتی اگه مادربرد گیگای مناسبی براش میبود ، AMD رو انتخاب میکردم و هم اینکه واقعا cpu ی خوبی رو پیشنهاد دادی . چون علاوه بر کارایی i5 های اینتل رو داره و 200 تومن و حتی بیشتر هم ارزونتره ، در عین حال فقط 11 وات توان بیشتری مصرف میکنه
سلام دوستان
cpu های i5 همگی 4 هسته هستند و 4 خط فرمان میگیرند برای همین چهارتا هسته و هسته ی مجازی ندارند = از Hyper-Threading پشتیبانی نمیکنند
ضمنن این صحبت برای کامپیوتر های شخصی هست
:give_rose:
بله حرف دوستمون درسته . 4 هسته فیزیکال داره .
ممنون دوستان
4590 رو دیروز توی سایتی دیدم زده بود 707 تومن
الان همونجا زده 810 تومن !!!!!!!!!!!
من خودم بجای این 4690 رو میخریدم اگه میتونستم
پس انگار باید همون 4460 رو بگیرم :1. (23):
نه؟
4690 هم قدرتم نمیگیره . من حداکثر 700 تا 720 تومن میتونم هزینه کنم
با این قیمت 700 تومن هم کسی 4590 سراغ نداره؟
ممنون
نقل قول:
ممنون دوستان
4590 رو دیروز توی سایتی دیدم زده بود 707 تومن
الان همونجا زده 810 تومن !!!!!!!!!!!
من خودم بجای این 4690 رو میخریدم اگه میتونستم
پس انگار باید همون 4460 رو بگیرم :1. (23):
نه؟
4690 هم قدرتم نمیگیره . من حداکثر 700 تا 720 تومن میتونم هزینه کنم
با این قیمت 700 تومن هم کسی 4590 سراغ نداره؟
ممنون
تقاضا برای سری هاسول کم شده . به خاطر همین موجودی کم شده . الان هم قبل عید موجودی خیلی از اجناس ته میکشه .
نقل قول:
تقاضا برای سری هاسول کم شده . به خاطر همین موجودی کم شده . الان هم قبل عید موجودی خیلی از اجناس ته میکشه .
موجودی کم بشه ، قیمت بالاتر میره یا پایین تر؟
نقل قول:
موجودی کم بشه ، قیمت بالاتر میره یا پایین تر؟
بالا میره مشخصه . قیمت رو بالا میبرن . کلا یکسری از قطعات کم شدند . وارد کننده ها هم دست نگهداشتن تا تکلیف دلار در سال جدید چی میشه .
نقل قول:
سلام
ممنون آقا نیما
والا قصد تعویض مادربرد رو ندارم . مادربردم H97-D3H هه و ازش راضی ام و همینطور مدار تغذیه ی خوبی داره
اما AMD واقعا ارزون میفروشه . حداقل 200 تومن از اینتل ارزونتر میگه . حیف که مصرفش زیاد بود و مادربرد گیگابایت براش به مقدار مورد کافی نبود و پردازنده ی گرافیکی مختصر هم که شده (سوکت +AM3) نداشت وگرنه این 3 مشکل رو نداشت AMD میگرفتم .
شاید حتی اگه مادربرد گیگای مناسبی براش میبود ، AMD رو انتخاب میکردم و هم اینکه واقعا cpu ی خوبی رو پیشنهاد دادی . چون علاوه بر کارایی i5 های اینتل رو داره و 200 تومن و حتی بیشتر هم ارزونتره ، در عین حال فقط 11 وات توان بیشتری مصرف میکنه
سجاد جان سوکت fm+ هم بدنیستا. A10 7870K گرافیک داخلیش از 4790k اینتل هم بهتره. مادربورد گیگابایتشم خواستی micro atx هست تو بازار. البته asus هم پره توبازار بدکم نیست
گیگابایت خواستی پیدا نکردی یه آمار بده واست جور کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سجاد جان سوکت fm+ هم بدنیستا. A10 7870K پردازنده گرافیکیش اینتل رو قورت میده. مادربورد گیگابایتشم خواستی micro atx هست تو بازار. البته asus هم پره توبازار بدکم نیست
ممنون گلپسر :11():
آره میدونم ولی قصد تعویض مادربرد رو ندارم
AMD یه کم بجنبه و یه کم مصرف شو پایین بیاره و همینطور یا قدرت سوکت +FM رو خیلی زیاد کنه (چون خیلی قدرت این سری کمه) و یا تو سوکت +AM3 یه پردازنده ی مختصر گرافیکی هم تعبیه کنه و هم مادربرداش مخصوصا گیگابایت براش بیشتر موجود شه ، فکر کنم خیلی ها دوباره طرفش برن
---------------------------
راستی یه سئوال از کل بچه ها :
اینکه اینتل یه تکنولوژی ای داره بنام intel QuickSync که باعث میشه سرعت رندر خیلی بالا بره یعنی با غیر فعال کردن این قابلیت حداقل 3 برابر سرعت رندر کم میشه
AMD هم همچین تکنولوژی ای داره؟ اسمش چیه؟
نقل قول:
ممنون گلپسر :11():
آره میدونم ولی قصد تعویض مادربرد رو ندارم
AMD یه کم بجنبه و یه کم مصرف شو پایین بیاره و همینطور یا قدرت سوکت +FM رو خیلی زیاد کنه (چون خیلی قدرت این سری کمه) و یا تو سوکت +AM3 یه پردازنده ی مختصر گرافیکی هم تعبیه کنه و هم مادربرداش مخصوصا گیگابایت براش بیشتر موجود شه ، فکر کنم خیلی ها دوباره طرفش برن
---------------------------
راستی یه سئوال از کل بچه ها :
اینکه اینتل یه تکنولوژی ای داره بنام intel QuickSync که باعث میشه سرعت رندر خیلی بالا بره یعنی با غیر فعال کردن این قابلیت حداقل 3 برابر سرعت رندر کم میشه
AMD هم همچین تکنولوژی ای داره؟ اسمش چیه؟
سجاد جان کوئیک سینک برای تبدیل فایلهای ویدئوئی است و ربطی به رندر نرم افزارهائی مثل 3ds ندارد
amd و nvidia هم تکنولوژی این کار را دارند که در برخی کانورتورها از آن استفاده میشود