گفتم این تایپیک مرده رو زنده کنم !
متاسفانه فروشندها به خصوص در مناطق معروف فروش ! چنان در پاچه مشتری می کنن که تا چند سال بعد هم ممکنه طرف متوجه نشه ! متاسفانه در ایران کاسبی شده توانایی کلاه گذاشتن و برداشتن از مردم ! ( در اکثر شغلها ! )
مثلا میری یه جا توی بازار x میگی فلان مادربرد رو می خوام میگه چقدر قیمت داری ! مثلا میگم 115 میگه خیلی پایینه ! امکان نداره ! میگم چرا من قیمت دارم ! میگه اونها گارانتی نداره احتمالا ! و من در حالی که خودم رو به خریت زدم میگم بله همینطوره ! طرف میگه حالا حتما می خوای میگم بله و قیمت آخرت میگه اصلا 115 امکان نداره ! بعد فاکتور خریدش !!!! ( ارواح عمه اش ! ) رو نشون میده میگه شرکت آواژنگ به ما 114500 می فروشه ! من دیگه نهایتا به شما میدم 116500 دستش درد نکنه ! چقدر کم سود می خوره ! بعد میگم فلان مدل رو نداری مگه نه ولی فلانش رو دارم ! میگم اون به درد من نمی خوره ! چون کارت گرافیکیم کلفته ! و هر دوتا شیار پی سی آی هم اشغاله این فاصلش کمه ! یه کارت میاره میگه جا میشه ! میگم نمیشه کارت رو بدون اینکه روی مارد برد نصب کنه می خواد کوچیک جلوه بده ! بالاخره موفق میشم بپیچم بیام بیرون !
پاورقی : هومن مادربرد رو که می فرمودند شرکت به ما میده 114500 رو خریدم 106500 !!!! با همون گارانتی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید