Labyrinth (13-01-09), nVIDIA (13-01-09), saeed_hosseiny (13-01-09), ViViD (13-01-09)
कभी हार
شرمنده من پست میدم وسط بحثتون ولی متاسفانه نیاز هست :
دوستان عزیز من تا اول این صفحه ای که الان دارم توش پست میدم را خوندم واقعا لذت بردم دیدگاه های مختلف بحث میشه ، صحبت میشه و مشکلات در نهایت مشخص میشه اما دوستان خواهشمندم همیشه در هر حالتی که بحث میکنید رعایت احترام را بکنید .
ما که اینجا دشمن هم نیستیم ، اومدیم بحث کنیم به نتیجه برسیم دلیلی نداره به هم توهین کنیم یا حتی احترامی که میگذاشتیم را کم کنیم .
لطفا از استفاده ی لغات ، عبارات و ... ای که ممکنه حتی باعث بی احترامی بشه خودداری کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
============================
و اما در مورد Corei7 ! ببینید هر قطعه ای به یک شکلی در بازار عرضه میشه و رواج داره مثلا کارت گرافیک مسائل گارانتی و ... خیلی روی قیمتش میتونه تاثیر بگذاره ولی پردازنده ؟! من نظر شخصی خودم را میگم فقط :
بله خرید Corei7 میارزه وقتی خرید یک سیستم با Q9550 و X48 میشه 700 تومن ! اما قضیه اینه که نباید بیایم به صورت قیاسی روی اجناس قیمت بگذاریم ! چون پردازنده ی X که از Y ضعیف تره و قیمتش برابره پس باید Y را گرون تر داد تا X هم فروش بره ! این قانون بازار ایران هست چون اجناسشون به سرعتی که فرضآ در بقیه جاهای دنیا فروش میره نمیره و درستش اینه که وقتی پردازنده Y میاد از طرف اینتل که از نظر قیمت جهانیش هم قیمت X هست دیگه کسی نمیره X را بخره و همه میاند Y را میخرند ! توی ایران تا جنس X توی بازار هست که مدتش هم به نسبت بیشتر از بقیه جاها در دنیا هست Y را به قیمت بالا تر میدند که جنس X هم فروش بره . این یکی از عوامل افزایش قیمت هست به نظر من و عامل بعدی هم متاسفانه فقدان دانش در مشتری ! من بعضی موقع ها که میرم سراغ دوستانم که فروشنده هستم من حتی دیدم طرف میاد میگه کامپیوتر LG بدید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب فروشنده هایی نظیر سعید جان و ... هستند که میاند برای مشتری توضیح میدند همه چیز را اما متاسفانه افرادی هم هستند که تا میگه کامپیوتر LG بدید میگه بله منتظر باشید و هر چی میخواد سر هم میکنه میده به طرف !
ولی در کل بالا بردن دانش خریدار و نخریدن بعضی از اجناس و مهم تر از همه جهانی شدن بازار کامپیوتر و کلا تمامی بخش های بازار در ایران میتونه این مشکل را تا حد بسیار زیادی حل کنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (13-01-09), nVIDIA (13-01-09), saeed_hosseiny (13-01-09), ViViD (13-01-09)
سلام به همه
گفتم من هم یکسری موارد رو بگم که شاید برای شما هم جالب باشه
Corei7 در شرایطی که گفتید میصرفه ولی به این مورد که میگم توجه کنید ( یک مقدار بحث اورکلاک رو میارم وسط + دیگر موارد )
خوب میرم سر اصل مطلب
چیزی که تعیین میکنه یک پردازنده می ارزه یا نه موارد استفاده کاربر از اون هست
در مورد کاربرهای گیم که به نظر من بهتر هزینه رو صرف کارت گرافیک بگذارند تا برن بسمت Corei7
درمورد کسایی که کار ویدویی میکنن قضیه فرق داره چون سیستم کدینگ SSSE 4.1 و 4.2 این پردازنده کمک به سزایی در تبدلی میکنه در مورد کد H264 یکم قضیه فرق میکنه چون در تبدیل های سنگین حتی یک فریم هم چیزی نزدیک به 50 دقیقه وقت هست
درمورد کاربرهایی که بیشتر کار رندینگ دارند قضیه مثل گروه دوم
چیزی که نباید فراموش کرد اینه سری Corei7 دارای 8 هسته نرم افزاری هستن که شاید در بعضی کارها فاصله رو با یک پردازنده مثل Q6600 بسیار زیاد کنه
در مجموع انتخاب با خود مشتری هست که به چه پردازنده ای نیاز داره
درمورد این قیمت های بازار فقط میتونم بگم 40 درصد فروشنده مقصره و 60 درصد مشتری چون خود مشتری باعث میشه فروشنده ازش سو استفاده کنه هرچند که بعضی مشتری ها هم در آتش اینگونه مشتری ها میسوزند که اونم از قدیم گفتن تر و خشک با هم میسوزه
با ارزوی موفقیت برای شما ( امیر ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nVIDIA (13-01-09), saeed_hosseiny (13-01-09)
موردی که فراموش کردم بگم قسمت اورکلاکش بود که اگر کاربر اورکلاک رو خوب بلد باشه میتونه یک پردازنده مثل Q9400 رو که به صورت عادی فاصله ی زیادی با Corei7 920 نداره رو با اورکلاک به یک پردازنده فراتر از Corei7 تبدیل کند
همین و بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nVIDIA (13-01-09), saeed_hosseiny (13-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام و پوزش اگر این رو مطرح کردم این یک نمونه تست پردازنده های نسبتاً جدید هست در حالت استاندارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میبینیم که مثلاً پردازنده من از یک Core i7 زیاد چیزی کم نداره به قول دوستان هر مشتری باید بنا بر مصرف خودش خرید انجام بده (خودم مستثنی هستم :دی ) بر اثر چشم و هم چشمی و کل کل ما مشتریان خودمون اوضاع رو یک مقدار ناجور میکنیم
Going To Change New HardWare Soon
يه موضوع ديگه که تو ايران هست اينه که جنسها به علت انحصاری بودن واردات بعضا تقلبی هستند! از جمله کيسهای ترمالتيک که شرکت فرامين وارد می کنه که مشابه جنس اصل هستند اما دقيقا همون نيستند و چين شبيه اونها رو توليد کرده و دوستان عزيز هم وارد کرده اند! همين موضوع در مورد لوازم خانگی و ... هم هست! شما می تونيد بريد چين بگيد يه يخچال با فلان درجه کيفيت با مارک حتی "اصغر!" هم توليد کن و کيفيت به درد نخور داشته باشه که ارزان بشه!!!
پی نوشت: چين بهترين و بدترين محصولات رو تو دنيا توليد می کنه! خوبهاش میروند آمريکا و اروپا، آشغالاشو وارد کننده های عزيز ايرانی مي اورند ايران و به خورد مردم می دهند از جمله پدر خودم و دوستانشون! سر همين مردم فکر می کنند چين بده! البته خودتون می دونيد که تو ترانزيستور و چيپست کلا چند شرکت توليد کننده تو دنيا نداريم که بهترين تو ژاپن و آمريکا و بدترين هم تو مالزيه ولی در مورد لوازم کامپيوتری هم بحث کيفيت هست. سر همينه که مثلا تجهيزات پزشکی و نظامی گرونتر خيلی در مياد.
reza76622201 (14-01-09)
کاربر شهرسختافزار
من قصد بحث با شما را ندارم، خوبیش اینکه تو این فروم همه یا دستشون تو کاره یا حداقل در جریان هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درصد زیادی از کالاهایی که شما می گویید گارانتی دارند و واردکننده با شرکت گارانتی کننده همکاری می کنند و یا شرکت گارانتی کننده وارد می کنه که سودش تعداد ارقام قابل تاملی داره
لوازم جانبی که سودخالص هستش، بخصوص اگر مستقیم از چین وارد بکنی
اکثر قطعات که وارد ایران میشه از دبی توسط شرکت هاب بزرگ وارد میشه و بعد پخش میشه
نمایندگی های انحصاری هم که برای خودشان عالمی دارند
البته کسانی که بطور محدود جنس وارد می کنند زیاد سود نمی کنند و انتظاری هم نباید داشت
saeed_hosseiny (15-01-09)
|
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من خوب شما درست فرمودین و تا حدودی فرمایشات شما درسته و من منکرش نیستم .
این لوازم جانبی هم دردسر حودشو داره مثلا طرف میاره و چند ماه طول میکشه بفروشه تازه چکهای 3 ماهه و 4 ماهه میگیره این خواب پول رو هم شما باید حساب کنید . که متاسفانه این خوابیدن پول رو خیلی ها محابه نمیکنن .
نمایدنگیهای انحصاری همیشه همینطوری بوده و سود که قربونش برم .........
وارد کننده های عمده کانلهای خودشون رو دارن و همه که از یک نفر نمیخرن ولی گنده هایی در دبی وجود داره که با اینها به بستون دارن و مثلا اون شرکت دبی هر چی بیاره اینها هم همون رو در ایران موجود دارن .
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
گفتم این تایپیک مرده رو زنده کنم !
متاسفانه فروشندها به خصوص در مناطق معروف فروش ! چنان در پاچه مشتری می کنن که تا چند سال بعد هم ممکنه طرف متوجه نشه ! متاسفانه در ایران کاسبی شده توانایی کلاه گذاشتن و برداشتن از مردم ! ( در اکثر شغلها ! )
مثلا میری یه جا توی بازار x میگی فلان مادربرد رو می خوام میگه چقدر قیمت داری ! مثلا میگم 115 میگه خیلی پایینه ! امکان نداره ! میگم چرا من قیمت دارم ! میگه اونها گارانتی نداره احتمالا ! و من در حالی که خودم رو به خریت زدم میگم بله همینطوره ! طرف میگه حالا حتما می خوای میگم بله و قیمت آخرت میگه اصلا 115 امکان نداره ! بعد فاکتور خریدش !!!! ( ارواح عمه اش ! ) رو نشون میده میگه شرکت آواژنگ به ما 114500 می فروشه ! من دیگه نهایتا به شما میدم 116500 دستش درد نکنه ! چقدر کم سود می خوره ! بعد میگم فلان مدل رو نداری مگه نه ولی فلانش رو دارم ! میگم اون به درد من نمی خوره ! چون کارت گرافیکیم کلفته ! و هر دوتا شیار پی سی آی هم اشغاله این فاصلش کمه ! یه کارت میاره میگه جا میشه ! میگم نمیشه کارت رو بدون اینکه روی مارد برد نصب کنه می خواد کوچیک جلوه بده ! بالاخره موفق میشم بپیچم بیام بیرون !
پاورقی : هومن مادربرد رو که می فرمودند شرکت به ما میده 114500 رو خریدم 106500 !!!! با همون گارانتی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
تو بازار بعضی ها چک دارن و علی الخصوص تو بازار خراب زیر فروشی میکنن
شما که به عنوان مشتری تشریف میارین معادلات پشت صحنه رو نمیدونید و فقط به قیمت توجه دارین
در هر صورت ما هم با این مسائل زیاد روبرو شدیم و میشیم و همیشه به مشتری میگیم خودش بره و تهیه کنه که حقوقش حفظ بشه
بالاخره تا سیستم خرده فروشی در ایران دایره انتظار بهتر نداشته باشین!
خرید چکی رو مشتری باید جوابشو بده ؟ البته اون جاهایی که من قیمت گرفتم نه به مغازشون نه به خودشون و تشکیلاتشون نمی خورد خرید چکی داشته باشن ! بزرگترین مشکل ما ایرانیها اینه که نمی تونیم دروغ نگیم !
DX400
Mahdi8063 (07-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks