شرمنده من پست میدم وسط بحثتون ولی متاسفانه نیاز هست :
دوستان عزیز من تا اول این صفحه ای که الان دارم توش پست میدم را خوندم واقعا لذت بردم دیدگاه های مختلف بحث میشه ، صحبت میشه و مشکلات در نهایت مشخص میشه اما دوستان خواهشمندم همیشه در هر حالتی که بحث میکنید رعایت احترام را بکنید .
ما که اینجا دشمن هم نیستیم ، اومدیم بحث کنیم به نتیجه برسیم دلیلی نداره به هم توهین کنیم یا حتی احترامی که میگذاشتیم را کم کنیم .
لطفا از استفاده ی لغات ، عبارات و ... ای که ممکنه حتی باعث بی احترامی بشه خودداری کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
============================
و اما در مورد Corei7 ! ببینید هر قطعه ای به یک شکلی در بازار عرضه میشه و رواج داره مثلا کارت گرافیک مسائل گارانتی و ... خیلی روی قیمتش میتونه تاثیر بگذاره ولی پردازنده ؟! من نظر شخصی خودم را میگم فقط :
بله خرید Corei7 میارزه وقتی خرید یک سیستم با Q9550 و X48 میشه 700 تومن ! اما قضیه اینه که نباید بیایم به صورت قیاسی روی اجناس قیمت بگذاریم ! چون پردازنده ی X که از Y ضعیف تره و قیمتش برابره پس باید Y را گرون تر داد تا X هم فروش بره ! این قانون بازار ایران هست چون اجناسشون به سرعتی که فرضآ در بقیه جاهای دنیا فروش میره نمیره و درستش اینه که وقتی پردازنده Y میاد از طرف اینتل که از نظر قیمت جهانیش هم قیمت X هست دیگه کسی نمیره X را بخره و همه میاند Y را میخرند ! توی ایران تا جنس X توی بازار هست که مدتش هم به نسبت بیشتر از بقیه جاها در دنیا هست Y را به قیمت بالا تر میدند که جنس X هم فروش بره . این یکی از عوامل افزایش قیمت هست به نظر من و عامل بعدی هم متاسفانه فقدان دانش در مشتری ! من بعضی موقع ها که میرم سراغ دوستانم که فروشنده هستم من حتی دیدم طرف میاد میگه کامپیوتر LG بدید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب فروشنده هایی نظیر سعید جان و ... هستند که میاند برای مشتری توضیح میدند همه چیز را اما متاسفانه افرادی هم هستند که تا میگه کامپیوتر LG بدید میگه بله منتظر باشید و هر چی میخواد سر هم میکنه میده به طرف !
ولی در کل بالا بردن دانش خریدار و نخریدن بعضی از اجناس و مهم تر از همه جهانی شدن بازار کامپیوتر و کلا تمامی بخش های بازار در ایران میتونه این مشکل را تا حد بسیار زیادی حل کنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks