دوست من اولا که سعی کنید عفت کلام و احترام دیگران رو داشته باشید . من اینجا جوکر نیستم که برای شما جک بگم اگر حرفی هم زدم با احترام بوده . الان هم چیزی به شما نمیگم و احترام فروم رو نگه میدارم .اينو به عنوان جك سال 1387 اعلام مي كنم و ديگه اصلا جاي بحث نداره. معلوم ميشه شما هم از اون آدمهايي هستي كه مشتري رو مي پيچوني.
قیمتهای تعداد اینجوری شده و شاید هم با ضرر چیزهایی رو بفروشن .
اول مطالب رو بخونید بعد نظر بدید . من این احتمال رو دادم در جملم و بعدش همونچا گفتم که امکان این اشتباه رو رد میکنیم و قیمتی روی کالا نکشیدم .اين ربطي به مشتري نداره و مشتري نبايد تاوان سهل انگاري فروشنده رو بده. اگر فروشنده طمع قيمت ارزون نكنه و از سايتهاي معتبر بخره هيچ وقت اينچنين مشكلي پيش نمياد. پس باز هم به طمع فروشنده برمي گرده كه واسه سود بيشتر از شركتهايي كه 100% قابل اطمينان نيستند خريد ميكنه. در هر صورت اين ربطي به مشتري نداره.
خوب این نظر شماست و بیشتر تحقیق کنید که ازراک اصلا چه مادربوردیه .به نظر منم GA EP31DS3-L به مراتب بهتره و واقعا از نظر كيفيت و مخصوصا گارانتي(آواژنگ) از Asrock به مراتب بهتره. اصلا گيگابايت يك برند جهانيه. Asrock چند ساليه كه اومده و اصلا قابل قياس با گيگابايت نيست. اما من CPU كه پيشنهاد داديد رو كاملا تاييد مي كنم. نهايتا من قبول دارم كه شما سرش كلاه نذاشتيد . اما خيليها Asrock رو بخاطر سود بيشتر (بخاطر فروشش نمايندگانش پرسودتر از گيگا به فروشنده ها عرضه مي كنن) توصيه مي كنن. به نظر من EP31DS3-L يه چيز ديگست و به نظر من اون شانس آورده كه گيگابايت خريده و خريد E4600 شايد اقتصادي نباشه ولي خوب كلاه هم نيست و انتخاب بدي هم نيست.(E5200 كلا بهتر و باصرفه تره) چون هر چي باشه E4600 از سري Core 2Duo و E5200 از سري Dual core هست. پس اونم سرش كلاه نذاشته.
من اینجا نخواستم کسی رو گناهکار بدونم میخواستم بگم که اطلاعاتی که توی بازار هستش کمه . ولی اگر دنبال گناهکار باشیم مشتری گنارهکاره چون اون بابت پولش زحمت کشیده و فروشنده هم میخواد جنسشو بفروشه و پس مشتری باید دلش برای پولش بسوزه .مشتري چه گناهي كرده كه دوست شما در اثر بي دانشي سوتي داده و x58 رو واسه Q9550 پيشنهاد داده. عجب حرفايي مي زني شما!!!!!!!!! مشتري بيچاره چه گناهي داره كه ميگيد حقشه!!! خيلي از قروشندگان اين دوره فقط بلدن حرف به نظر و از نظر اطلاعات تخصصي و فني بوق هم بلد نيستن بزنن. فقط مثل نوار كاست ميشنون و تكرار مي كنن.
من نظر مو گفتم و مهم نیست که شما قبول داشته باشی یا نداشته باشی .آره خريد Core I7 ميارزه. اما بيشتر واسه فروشنده ها ميارزه كه چند برابر به مشتريهاي بيچاره(گرچه پولدار باشن) ميندازن. واگرنه Core i7 اگر به قيمت بياد بازار اكثر پردازندهاي بالا (نظير q8200 و ...) بسته مي شه.
در هر صورت من خودمم فروشنده بودم و خيلي از عرايض شما رو با اينكه برام محترمه اصلا قبول ندارم.
موفق باشيد.
در کل دوست من اینجا بحث اطلاع رسانیه و اول کنترل خودت رو حفظ کن و بعد از روی احترام حرف بزن .
قطعات و هر چیزی که جان و روح نداره ارزش نارحات کردن دیگران رو نداره

Bookmarks