Overclocker (13-01-09)
کاربر شهرسختافزار
فرمايشات شما اصلا عموميت نداره و در مورد خيلي از قطعات در سطوح مختلف صدق نمي كنه. بيشتر طمع فروشندگانه كه پدر مشتري رو در مياره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (13-01-09)
اين نظر شماست ،چند عدد ازون خيلی قطعاتی که صدق نميکنند اگر ذکر بفرماييد دقيق خدمتتون عرض ميکنم
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
خوب دوستان خوبم درود فروان بر شما
صحبتهای شما رو گوش دادم و چند تا نکته اینجا میخوام در این زمینه بگم که روشنتر بشه . در مورد بعضی از موارد در مورد بعضی از فروشنده های بی انصاف حق با شماست و این مسئله در تمام دنیا وجود داره .
در مورد دزدی که اولش دوستمون فرمودن نگفتم کاملا بر میدارن منظورم این بود که پولت اینجا گم و گور میشه و بعد از چند وقت دوندگی کردن باید این رو پیدا کنی و پولتو پس بگیری .
من از سال 74 توی کار کامپیوتر هستم (البته شاگردی میکردیم ) از زمانی که بابت یک قطعه سودی معادل 30000 تومان از مشتری گرفته میشد چون کالا کم بود و اطلاعات مردم کم . الان سود قطعات به 100 تومان و 200 تومان رسیده به جز در مواردی که برای یک فروشنده سود اصلی فروشش روی اون کالاهاست .
در مورد فریب مشتریها من تجربه ای در این چند وقت داشتم که دوست دارم شما هم بدونید . پنج شنبه ها ما در مجتمع کامپیوتر ولیعصر هستیم و در فروشگاه یکی از دوستان کالاهامون رو در معرض نمایش و فروش میگذاریم . اونچا یه مشتری یه روز اومدش گفت من یه سیستم میخوام من بهش این رو پیشنهاد دادم M.B asrock P43 twins 1600 با CPU E5200 و کلی هم براش توضیح دادم که این مادروبرد توی این رنج قیمت مادربورد مناسبیه با چیپست نسبتا جدید حدود 82 تومان نیم ساعت برای خودش و پدرش توضیح دادم من فکر میکردم اینها مثل بچه های اینترنتی هستن و داشتن فنی براشون توضیح میدادم اخر وقت بود و همه جا بسته . گفت نه من فقط گیگا میخوام مدل p31 ds3l حدودا 90 تومان بود اون روز با CPU E4600 . براش توضیح دادم که این زیاد جالب نیست گفت نه شما همنو بده . یه مقدار که بیشتر توضیح دادم تا قانعش کنم گفت میریم بر میگردیم . 10 دقیقه بعد متوجه شدم در فروشگاه یکی از همکاران دارن خرید میکنن . همین p31 گیگا رو با همین 4600 . حالا شما بگید اینجا من کلاه میخواستم سرش بگذارم یا مشتری خودش میخواست سرشو کلاه بگذارن ؟
مشتریها الان دو دسته شدن . 1 - کسانی که میدونن چی دارن میخرن و باید چه قیمتی بخرن 2 - کسانی که میرن توی بازار و میگذارن بر عهده یک فروشنده که نمی دونه چی داره میفروشه .
همین دیروز یکی از بچه ها از پاساژ ایران زنگ زد بهم گفت من X58 extreme گیگا میخوام گفتم تکی نمیفروشم . حدودا چند ساعت بعد زنگ زد گفت سعید سوتی دادم . مشتری Q9550 داشته این رو بهش دادم همین الا اورده و این دستم مونده میتونی برام بفروشی . خوب این جور مشتریها همین رو میخوان . که بازاری باهاشون صبحت کنی .
در کل این مشکلات وجود داره . و بعضی از قیمتها رو نمیشه کاریش کرد .
الان ما همین 4850 رو که دوستمون گفتن داریم میدیم 210 . فکر میکنید چرا ما یه سری از کالاها رو خودمون وارد میکنیم چون اون سری از کالا ها توی بازار ایران خیلی گرونه به این دلیل خودمون میاریم و قیمت رو از بازار کمتر میدیم . ولی باز هم خیلیها گله میکنن میگن قیمتت گرونه میگم دوست عزیز ما که ارزونتر از همه جا میدیم میگه نه باید بازم پایینتر بدی. خلاصه دیگران هم انتظارت مختلف دارن . و در کل نمیشه همرو راضی کرد .
core i7 خریدش میارزه . میدونید چرا ؟ چون خیلیها دنبال سیستم هایند هستن به نظر شما ارزش داره بره Q9550 با یک مادربورد X48 بخره . خوب اینها هم میشه حدودا 700 تومان خوب این میتونه انتخاب خوبی برای کسی که میخواد همین الان سیستم بخره باشه . ؟ این دلیل بر گرون بودن کالا های core i7 نیست ولی من خودم اینها که اوردم اول که دبی ارزون نبود دوم اینکه کلی برام هزینه داشت و توی فرودگاه جریمم کردن .
در کل ببخشید که سرتون رو به درد اوردم این بحث کالام پیچیدست و راه حلش اینه که ایران از تحریم در بیاد تا شرکتهای بزرگ در اینجا نمایندگیهای درست و حسابی بزنن .
موفق رو برای همه ارزو میکنم
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
آقای حسينی شما همين corei7+main اينجا بده فرضا 600 !!!بعد ميبينی باز چه تعداد اعتراض ميکنند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (13-01-09)
|
|
خوب بازار هم یه سری قوانین داره مثلا نمیشه یک کالا رو خیلی ارزونتر از بازار داد چون اینجا بین فروشنده اونوقته که دیگه ............. خیلی وقتها برای ما پیش اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.LionComputer.ir
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت عزیزان
این مشکل بوده وخواهد بود
اقای حسینی این مشکلات اول برای فروشنده ضرر میکنه وبعد خریدار
دلیل
فروشنده ای که به همین سود بسنده کنه بله.این سود خوبه و تا اخر در اون مغازه میونه و زندگی میکنه و ... ولی کسی بخواد پیشرفت کنه چی ....
بیشتر فروختن رو ترجیح میدمه و بزرگ شدن ثابت ماندن و یا سرعت کم اخر به مرگ شغل منتهی میشه
چون دنیا بزرگ میشه.
هیچ کدوم از گرونی ها از تحریم نیست این رویه کشور ماست 8800gtx رو خیلی از فروشنده ها هم
ندیدند
این راند خواری و انحصاری کردن واردات و نمایندگی ها از تعرفه فرار کردن بعضی از وارد کننده هاست
چرا شما برای چند عدد مادربورد گیگا با این همه سایت سخت افزار و علاقه مند به دوبی میرید
شما هر چند تا خواستید فروشنده هستید مثل خیلی از سایت های خارجی باید با کمال میل بدهند.
هر چند تا برای هر برندی زودتر بفروشید خود تبلیغاته وگرفتن بازار.
باید از شما خواهش کنند که قطعه ای رو بفروشید
این رویه در کشور ما جا افتاده
فلان زمین خوار راه می افته میره نمایندگی شرکت x رو میگره و نمیدونه سخت افزار چیه.
وقتی شرکت x حال نمیکنه وارد کنه و همه چیز دستشه گناه شما چیست .
اصلا سیستم high end برای ایرانی معنی نداره
وقتی وارد مغازه میشه میبینه تازه 8500 پلیت رو اورده در جعبه ای به بزرگی جعبه تلویزیون .تکون میدی میبنی چیزی داخلش اینور و اونور میره مثل فکس مودم روش نوشته 1 گیگ ddr2
می گی من یک 8800 gts دارم 320 بیتی با 320 ddr3 می خوام بفروشم 150
میگن ما یک گیگ رو میدیم 50 چه خبره ونو هم هست .دیگه حرفی برای گفتن نیست.
خوب کسی هم که سیستم گرون قیمت میخره نمیزاره که ترشی بگیره باید هی اپگرید کنه از کارت گرفته و رم وغیره کی می خواد دست دوم بخره با این دانش واطلاعات غنی.
و سیستم high end رو من یکی با پردازنده ex و مولتی باز میدونم
چون برای رکورد حتما در هر نرم افزاری خودشو نشون میده البته در اخرین سطح
و داشتن سخت افزار های قبلی هم مهمه برای امتیاز گیری
کلا نظر ها متفاوته
ولی برای یک سیستم گیم که بازی هارو در اخرین سطح بشه اجرا کرد خیلی از سخت افزار های فعلی عزیزان فروم کافی است.
مثال فراوان و ..
در کل حضور شما در این سایت وبه اشتراک گذاشتن نظراتتون رو کاملا مفید و عالی میدونم و کم شدن فاصله فروشنده ومصرف کننده در دیدن و تفکر در مشکلات جاری بازار ایران عالیست .
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 13-01-09 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
saeed_hosseiny (13-01-09)
CROSSHAIR دوست گلم از توضیاحتتون ممنونم . اینها و خیلی چیزهای دیگه ابهاماتیه که توی ذهن خیلیها هستش و واقعا نمیشه کاملا و دقیق چیزی رو بررسی کرد و به کسی جواب درست و حسابی داد .
من به کسانی که اطلاعات بیشتری داشتن راحتتر جنس فروختم چون میدنه چی داره میخره ولی کسانی که نمیدونن چی میخرن فکر میکنن که من دارم دروغ بهشون میگم و فقط میخوام جنسمو بفروشم . اینجاست که داشتن اطلاعات برای همه واجبه تا بتونن هم کالای خوبی بخرن و هم با قیمت مناسب . خیلیها توی بازار فرصت طلب هستن و خیلیها میخوان واقعا جنسشون رو بفروشن و مشتری راضی باشه .
در کل مشکلات فروونه . توی همین دبی خیلیها نمیدونستن core i7 چی هست اصلا . البته باز هم اطلاعاتشون از بازاریهای ایرانی بیشتر بود چون اونجا کالا زودتر وارد میشه تا ایران .
www.LionComputer.ir
CROSSHAIR (13-01-09)
کاربر شهرسختافزار
اين ربطي به مشتري نداره و مشتري نبايد تاوان سهل انگاري فروشنده رو بده. اگر فروشنده طمع قيمت ارزون نكنه و از سايتهاي معتبر بخره هيچ وقت اينچنين مشكلي پيش نمياد. پس باز هم به طمع فروشنده برمي گرده كه واسه سود بيشتر از شركتهايي كه 100% قابل اطمينان نيستند خريد ميكنه. در هر صورت اين ربطي به مشتري نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينو به عنوان جك سال 1387 اعلام مي كنم و ديگه اصلا جاي بحث نداره. معلوم ميشه شما هم از اون آدمهايي هستي كه مشتري رو مي پيچوني.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر منم GA EP31DS3-L به مراتب بهتره و واقعا از نظر كيفيت و مخصوصا گارانتي(آواژنگ) از Asrock به مراتب بهتره. اصلا گيگابايت يك برند جهانيه. Asrock چند ساليه كه اومده و اصلا قابل قياس با گيگابايت نيست. اما من CPU كه پيشنهاد داديد رو كاملا تاييد مي كنم. نهايتا من قبول دارم كه شما سرش كلاه نذاشتيد . اما خيليها Asrock رو بخاطر سود بيشتر (بخاطر فروشش نمايندگانش پرسودتر از گيگا به فروشنده ها عرضه مي كنن) توصيه مي كنن. به نظر من EP31DS3-L يه چيز ديگست و به نظر من اون شانس آورده كه گيگابايت خريده و خريد E4600 شايد اقتصادي نباشه ولي خوب كلاه هم نيست و انتخاب بدي هم نيست.(E5200 كلا بهتر و باصرفه تره) چون هر چي باشه E4600 از سري Core 2Duo و E5200 از سري Dual core هست. پس اونم سرش كلاه نذاشته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشتري چه گناهي كرده كه دوست شما در اثر بي دانشي سوتي داده و x58 رو واسه Q9550 پيشنهاد داده. عجب حرفايي مي زني شما!!!!!!!!! مشتري بيچاره چه گناهي داره كه ميگيد حقشه!!! خيلي از قروشندگان اين دوره فقط بلدن حرف به نظر و از نظر اطلاعات تخصصي و فني بوق هم بلد نيستن بزنن. فقط مثل نوار كاست ميشنون و تكرار مي كنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره خريد Core I7 ميارزه. اما بيشتر واسه فروشنده ها ميارزه كه چند برابر به مشتريهاي بيچاره(گرچه پولدار باشن) ميندازن. واگرنه Core i7 اگر به قيمت بياد بازار اكثر پردازندهاي بالا (نظير q8200 و ...) بسته مي شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت من خودمم فروشنده بودم و خيلي از عرايض شما رو با اينكه برام محترمه اصلا قبول ندارم.
موفق باشيد.
دوست من اولا که سعی کنید عفت کلام و احترام دیگران رو داشته باشید . من اینجا جوکر نیستم که برای شما جک بگم اگر حرفی هم زدم با احترام بوده . الان هم چیزی به شما نمیگم و احترام فروم رو نگه میدارم .اينو به عنوان جك سال 1387 اعلام مي كنم و ديگه اصلا جاي بحث نداره. معلوم ميشه شما هم از اون آدمهايي هستي كه مشتري رو مي پيچوني.
قیمتهای تعداد اینجوری شده و شاید هم با ضرر چیزهایی رو بفروشن .
اول مطالب رو بخونید بعد نظر بدید . من این احتمال رو دادم در جملم و بعدش همونچا گفتم که امکان این اشتباه رو رد میکنیم و قیمتی روی کالا نکشیدم .اين ربطي به مشتري نداره و مشتري نبايد تاوان سهل انگاري فروشنده رو بده. اگر فروشنده طمع قيمت ارزون نكنه و از سايتهاي معتبر بخره هيچ وقت اينچنين مشكلي پيش نمياد. پس باز هم به طمع فروشنده برمي گرده كه واسه سود بيشتر از شركتهايي كه 100% قابل اطمينان نيستند خريد ميكنه. در هر صورت اين ربطي به مشتري نداره.
خوب این نظر شماست و بیشتر تحقیق کنید که ازراک اصلا چه مادربوردیه .به نظر منم GA EP31DS3-L به مراتب بهتره و واقعا از نظر كيفيت و مخصوصا گارانتي(آواژنگ) از Asrock به مراتب بهتره. اصلا گيگابايت يك برند جهانيه. Asrock چند ساليه كه اومده و اصلا قابل قياس با گيگابايت نيست. اما من CPU كه پيشنهاد داديد رو كاملا تاييد مي كنم. نهايتا من قبول دارم كه شما سرش كلاه نذاشتيد . اما خيليها Asrock رو بخاطر سود بيشتر (بخاطر فروشش نمايندگانش پرسودتر از گيگا به فروشنده ها عرضه مي كنن) توصيه مي كنن. به نظر من EP31DS3-L يه چيز ديگست و به نظر من اون شانس آورده كه گيگابايت خريده و خريد E4600 شايد اقتصادي نباشه ولي خوب كلاه هم نيست و انتخاب بدي هم نيست.(E5200 كلا بهتر و باصرفه تره) چون هر چي باشه E4600 از سري Core 2Duo و E5200 از سري Dual core هست. پس اونم سرش كلاه نذاشته.
من اینجا نخواستم کسی رو گناهکار بدونم میخواستم بگم که اطلاعاتی که توی بازار هستش کمه . ولی اگر دنبال گناهکار باشیم مشتری گنارهکاره چون اون بابت پولش زحمت کشیده و فروشنده هم میخواد جنسشو بفروشه و پس مشتری باید دلش برای پولش بسوزه .مشتري چه گناهي كرده كه دوست شما در اثر بي دانشي سوتي داده و x58 رو واسه Q9550 پيشنهاد داده. عجب حرفايي مي زني شما!!!!!!!!! مشتري بيچاره چه گناهي داره كه ميگيد حقشه!!! خيلي از قروشندگان اين دوره فقط بلدن حرف به نظر و از نظر اطلاعات تخصصي و فني بوق هم بلد نيستن بزنن. فقط مثل نوار كاست ميشنون و تكرار مي كنن.
من نظر مو گفتم و مهم نیست که شما قبول داشته باشی یا نداشته باشی .آره خريد Core I7 ميارزه. اما بيشتر واسه فروشنده ها ميارزه كه چند برابر به مشتريهاي بيچاره(گرچه پولدار باشن) ميندازن. واگرنه Core i7 اگر به قيمت بياد بازار اكثر پردازندهاي بالا (نظير q8200 و ...) بسته مي شه.
در هر صورت من خودمم فروشنده بودم و خيلي از عرايض شما رو با اينكه برام محترمه اصلا قبول ندارم.
موفق باشيد.
در کل دوست من اینجا بحث اطلاع رسانیه و اول کنترل خودت رو حفظ کن و بعد از روی احترام حرف بزن .
قطعات و هر چیزی که جان و روح نداره ارزش نارحات کردن دیگران رو نداره
www.LionComputer.ir
ببخشيد ميپرم اين وسط ولی ای پی 31 گيگا شد مين خوب؟!! اسراک درسته در حد شايد بعضی از مدل های ايسوز نباشه ولی با توجه به قيمت و امکاناتش قابل تامل است،در مورد گارانتی آواژنگ هيچ بحثی نيست ولی اگر همين اسراک محصولات بدی داشت آيا سايت هايی نظير نيو اگ اقدام به فروش ميکردند؟ اين فقط يک بحث بود،قرار به رنجاندن کسی نيست ،اگر هم اينجور که شما ميگيد کليه فروشندگان قطعات اينجور انسان هايی هستند بسيار کار خوبی کرديد از اين حرفه دست کشيديد ،بنده هم سعادت نداشتم در خدمت آقای حسينی باشم ولی حدقل حرمت ها اينجوری پايمال نبايد بشه،خواهش ميکنم يک طرفه قضاوت نکنيد،بهتره بحث زياد به طول نيانجامه ،خطر داره حسن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (13-01-09), saeed_hosseiny (13-01-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks