با اجازه اساتيد من يه صحبت ديگه دارم، فرض کنيم کليه فروشندگان از کم-سوادی و بی اطلاعی مشتريان سوستفاده ميکنند ،من از کليه دوستان يک سئوال دارم به تعداد اين همه برند چند نمايندگی رسمی در ايران وجود داره؟منظور من نمايندگی رسمی است نه اينکه جنس از دوبای يا جاهای ديگه و از نمايندگی در کشورهای ديگه وارد کرده باشند،وقتی چنين اوضاعی هست شما خودتون اگر فروشنده بودين چه راه حلی استفاده ميکردين؟ما نميتونيم انتظار داشته باشيم قيمت ها عينا همانند خارج باشه، برای روشن شدن مطلب چند وقت پيش در فکر گرفتن يک نمايندگی رسمی بودم و خوب طبق مکاتبات شرکت آمريکايی پيچوند و به نمايندگی در کشور های اسيايی مراجعه کرديم،از دوستان انديشمند کسی ميتونه مشخص کنه هزينه راه تا چه حد سرسام اوره؟علاوه بر اينکه خود نمايندگی در کشور آسيايی ميکشه روش و يه کانتينر تحويل ميده ،حال تنها چيزی که باقيست اينکه بعضی از فروشندگان آشنا دارند و به تعداد محدود با خود مسافر يا پستی چيزی وارد ميکنند،شما باشيد طبق روال بازار رفتار ميکنيد يا خلافش؟! در ضمن خدمت دوستان عرض کنم کساييکه فکر ميکنند از کشور های همجوار عربی کرايه راه زيادی تعلق نميگيره سخت در اشتباه هستند اگرچه کمتر تعلق ميگيره ولی در چند سال اخير قيمت قطعات سرسام اور شده و شما بتونی انگشت شما چند تا قطعه با قيمت خوب گير بياری،تمامی اين مشکلات در تمامی اصناف برنميگرده فقط به فروشندگان بلکه سياست های اي آعمال شده در سطح کشور به اين قضايا سمت و سو ميده،ممنون