خوب دوست عزيز ، من خودمم مدتي فروشنده بودم. حالا من بهتون پاسخ مي دم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين مساله اي كه مي فرمائيد و اين دزديهايي كه توي خريدهاي قطعات از ديگر كشورهاي جهان ميشه توي بازار ايران و بين فروشندگان هم رخ مي ده. فلاني بعد از چند سال اعتبار يه دفعه يه دزدي مشتي مي كنه و در مي رهو از كشور خارج مي شه. اما راه حلي كه اكثر فروشندگان واسه اينجور مسائل دارن اينه كه به هيچ كسي اعتماد 100 درصد نمي كنن و هميشه يك سقفي واسه فروششون مي زارن.چه دليلي داره اين موضوع بخواد به فروشنده بيچاره تحميل بشه. اگر يك فروشنده تجربه اينو نداره كه از كدوم شركتهاي جهاني كه يه دنيا اعتبار دارن جنس بخره كه پولشو نخورن همون بهتر اصلا در سطح پايين و داخلي كار كنه. نه اينكه فروشندگان بخاطر قالتاق بازي و دزدي برخي شركتهاي نيمه معتبر و يا ... بخوان قيمت رو واسه فروشنده ايراني چند برابر كنن. ضمنا من نمي تونم به مثال شما در مورد HD4870X2 استناد كنم ، چون قيمت كارت گرافيك در ايران كلا بالا هست و ربطي به بهترينهاش نداره. سه ماه پيش توي اينترنت قيمت 9600GT در اكثر سايتهاي معتبر زير 110$ بود حال اينكه در ايران زير 160000 تومان اصلا گير نميومد(تازه برندهاي بي كيفيت). جالب اينكه كارهتاي گرافيك پايين مثل 8400GS با قيمت جهاني برابر و پايين تره(چون همه ميارن). اصلا دزدي در بازار كارت گرافيك در ايران واقعا بيداد مي كنه. در كل در ايران اگر يه جنس كم بشه فروشندگان بي انصاف اون رو گرونش مي كنن. در هر صورت سودجويي و طمع اكثر فروشندگان چزي تازه اي نيست و اين اصلا منطقي نيست كه اين مسائل بخواد به مشتري تحميل بشه و مشتري هزينه هنگفتي رو متحمل بشه. ضمنا فروشندگان ايراني(نظير دوست خودم) اكثر قطعات بالا رو از شركتهاي معتبر خيلي زير قيمت درج شده در سايتشون خريداري مي كنن و اينطوري كه شما ميگين نيست.
عزيز قيمت Core i7 نسبت به قيمت جهانيش دو برابر اينجا داره عرضه مي شه. قيمت مادربورد هم همينطور.
اصلا حالا من از شما سوال دارم. چرا خيلي از قطعات حتي بالاي بازار قيمتش با اينترنت برابري و گاها پايين تره؟! ببين فروشنده عزيز ، يه چيزي رو بهتون رك بگم. فروشندگان ايراني از نداشتن سواد مشتريان سوء استفاده مي كنن. اگر طرف حاليش نباشه تا جايي كه بتونن قطعه آشغالي كه تاجران از چين با كيفيت بد آوردن و به مشتري غالب مي كنن. طرفو روانشناسي مي كنن كه ببينن چقدر مي تونن سرش كلاه بزارن. اگرم باهاشون بحث كني ماليات ، گمركي و ... رو بهانه مي كنن و چنان آدمو مي پيچونن كه انگار دئارن ضرر مي كنن.
هيچ نظارتي روشون نيست و اين مساله واسه اونا خيلي شيرينه. مي دونن اگر قطعات بالا بيارن كه كسي نداشته باشه خوب مشتريهاي خاص پولدار داره كه هر چي بگن طرف مي ده و با نهايت بي وجداني بهش مي ندازن و اونم براش مهم نيست.
لپ تاپ داراي CD Windows هست كه اونو بر مي دارن تا بتونن از شركت ارزونتر بخرن ، در عوض يه مقدار ناچيز از قيمت لپ تاپ كم مي كنن تا مشتري رو خام كنن و مشتري بيچاره هم نمي دونه كه يه CD Windows چقدر خوب و هزينه بر بوده و فكر مي كنه داره ارزون مي خره. واقعا هيهات از اينهمه بي وجداني و بچاپ بچاپ.
در هر صورت من اصلا با فرمايشات شما موافق نيستم و در ايران واقعا به مشتري هزينه هاي زيادي اجحاف مي شه.

Bookmarks