آقای حسینی عزیز حرف شما کاملا متین...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم منظورم نه شما بودین نه دیگر دوستانی که به این کار مشغول هستند... من می گم خودمون باعث گرونی می شیم...!!
اگر Core i7 به طور مثال با این قیمت فضایی فروخته می شه!! خوب ما چرا هجوم می بریم به خریدنش که با کمبود این قطعه در بازار هر فروشنده به خاطر کم یاب بودنش هر قیمتی خواست بده؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا چه عجله ای واسه خرید سوکت جدید هست...؟؟ به قول دوستمون نون شب که نیست...؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه تقاضا قیمت کالارو تعیین نمی کنه؟؟؟
چطور اتومبیل الان تو امریکا ارزون شده!! به خاطر بحران اقتصادی و کاهش قدرت خرید مردم...!!
بذارین یه مثال بزنم ولی سعی کنید بدون تعصب جواب بدین؟؟
4850 مگر یک کارت رده میانی! برای قشری که قدرت خرید 4870 رو ندارن نیست!! در واقع سیاست ATI هم همین بوده که در همه رده های قیمتی یک نماینده داشته باشه همون طور که 4830 و 4670 رو وارد بازار کرد...
پس چرا این کارت 4850 هنوزم با قیمت جهانی فاصله زیادی داره...؟؟
(از مالیاتی که در هنگام خرید به قیمت کالا اضافه می شه اطلاع دارم!)
من جوابی که می دم!! اینه که چون هنوز 4850 یکی از پرفروشهای بازار هست و کسی دلش نمی خواد ارزون بده وقتی که مردم با همون قیمت می خرن...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این موضوع متاسفانه در بین کالاهایی که گارانتی معتبر هم دارن دیده می شه... که نباید این طور باشه...!!
گذشت زمان تنها می تونه باعث تعادل قیمتها بشه! ولی اون وقت ممکنه جایگزین جدیدتری برای اون قطعه اومده باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کولر خودم رو مثال می زنم!
زیرو ترم نیروانا 120 پریمیوم...
وقتی که اومدم تهران... همه جارو گشتم ولی این کولر 50 دلاری رو کمتر از 80 تومن پیدا نکردم!!!!! زلمان 9700 رو که 100 قیمت می دادن...!!!!
چرا باید این طوری باشه...؟؟؟
در حالی که دایی من این کولر رو از باکو با قیمتی حدود 55 تومن تهیه کرد ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل حرف زیاده و جای خیلی حرفا هم اینجا نیست...
عذر می خوام که سرتون رو درد آوردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورقی:
چاره ای نیست باید سوخت و ساخت...

Bookmarks