DaaDaa (12-01-09), Fusion (14-01-09), hossein6886 (12-01-09), Labyrinth (13-01-09), Majid OC (12-01-09), Maximilian (12-01-09), mohammad1985 (05-06-10), Olesius (12-01-09), reza76622201 (13-01-09), saeed_hosseiny (12-01-09), ViViD (13-01-09)
امروز میخواستم برای سیستمی که پسر خالم میخواست بخره قیمت بگیرم ( سیستم با پلتفرم Intel Core7i ) . شروع کردم زنگ زدم تهران و به فروشنده های مشهوری که همیشه ازشون جنس میگیرم . من برای خرید این سیستم اینترنت را زیر و رو کردم تا با توجه به بودجه فرد یک سیستم براش در نظر بگیرم . زنگ زدم اتفاقا بود پردازنده و مادربردی را که میخواستم ولی قیمت ها بدین شکل بود :
545 هزار تومان با کلی تخفیف برای 920
و قیمت 505 برای مادربرد ASUS P6T Deluxe ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو سوال داشتم یکی خدمت فروشنده های محترم و یکی خدمت خریداران محترم تر ! :
خریداران : آیا Corei7 چیزی شبیه نون شب یا آب هست که حتما الان باید خریداری کنید ؟!
فروشنده ها : واقعا زشته ! به جای کمک به پایدار شدن وضع بازار کشور فقط و فقط و فقط باعث بدتر شدن روز به روزیش و گرون تر کردن کاذب اجناس هستند !
آخه رو هم حدی داره ! Corei7 کجای دنیا با این قیمت های نجومی فروخته میشه ؟! کجای دنیا مادربرد 350 دلاری به قیمت 500 دلار فروخته میشه ؟! بله ! بازار ایران نا به سامان بود در حد 20-30 هزار تومن نه دیگه در حد اینکه نزدیک به 150 دلار گرون از تر چیزی که هست باشه !
کلا ازین قضیه بسیار و بسیار در بازار ایران میبینیم که همه به خاطر سطح پایین سواد خریداران هست متاسفانه !
جالب بود امروز که زنگ زده بودم بازم قیمت گرفتم یک مادربرد از یک برند معروف که در دنیا به عنوان یک مادربرد Low-End یا فوقش دیگه MainStream حساب میشه در ایران با قیمت 180 هزار تومن به عنوان یک مادربرد High-End فروخته میشه !
البته جالبه ! فروشنده ها هم از وضع بازار گله میکنند !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که من دیگه واقعا علتش را نمیفهمم شاید 150 دلار گرون تر فروختن کمه براشون !
سخن اصلیم با خریداران هست که عادت کردند پول الکی برای یک محصول بدند ! فقط یک پیشنهاد دارم :
خریداران فعلا از خرید سیستم های Corei7 جدا خودداری کنید تا قیمت اون در بازار ایران به نزدیکای قیمت جهانی برسه ...
DaaDaa (12-01-09), Fusion (14-01-09), hossein6886 (12-01-09), Labyrinth (13-01-09), Majid OC (12-01-09), Maximilian (12-01-09), mohammad1985 (05-06-10), Olesius (12-01-09), reza76622201 (13-01-09), saeed_hosseiny (12-01-09), ViViD (13-01-09)
|
|
چرا پس از شما هيچ پيغامی دريافت نکردم؟! شوخی کردم، ايران اينجوريه کلّا وقتی يه ماشين افتضاح به قيمت 15000 دلار به خورد مردم ميدن ديگه چه انتظار بهتری ميره،بعد هم دوست عزيز هميشه قطعاتی که تازه وارد بازار ميشوند تو هر صنفی اينجور قيمت گذاری ميشه ،با کليت صحبت شما موافقم
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
reza76622201 (13-01-09)
کاربر شهرسختافزار
اینجا ایران است و ایران یک کشور جهان سوم (رو به پسرفت) می باشد.
CROSSHAIR (13-01-09), ir-tci (15-01-09), mohammad1985 (05-06-10), Olesius (12-01-09)
HWBOT Crew
و اینجا ایران است... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت جهانی کارت 4870 X2 با 2 گیگابایت حافظه به 450 دلار کاهش پیدا کرده ولی این کاهش قیمت رو عمرا در ایران ببینیم... حتی تا از رده خارج شدن 4870 X2 هم قیمت فعلی (تا اونجا که من می دونم بالای 600) در ایران ادامه خواهد داشت...!!
همون طوری که قیمت 8800 Ultra به حول و حوش 200 دلار رسیده ولی کماکان در ایران به عنوان یک کارت High End به فروش می رسه... با قیمتی باور نکردنی...!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال کوچیک؟؟؟
الان که 920 Core i7 به قیمت سرسام آور (من 100 سال سیاه به این قیمت نمی خرم!) به فروش می رسه... چاره چیه؟؟
منتظر بمونیم تا قیمتا ارزون بشه؟؟ به قولی متعادل بشه؟؟؟ فکر نمی کنید وقتی که قیمت 920 متعادل بشه پردازنده های بعدی وارد بازار می شن؟؟؟
اون وقت دیگه 920 جدید حساب نمی شه! خدارو چه دیدی شاید هم دیدی سوکت جدید وارد بازار شد...!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این داستان ادامه دارد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (05-06-10), reza76622201 (13-01-09)
درود به همه دوستان
تاپیک جالبی بود و من به عنوان یک فروشنده خواستم یه سری مطالب رو روشن کنم .
اول از همه بگم نمیخوام از خودم که یک فروشنده هستم دفاع کنم لطفا یک طرفه قضاوفت نکنید و اگر هر حرف غیر منطقی که زدم بگید تا اگر جواب منطقی داشتم بدم و اگر نداشتم اینجا عذر خواهی کنم .
دوستمون تا حدودی حق دارن و شکی توش نیست ولی یه سری از مسائل رو خیلیها نمیدونن . که اینجا یه اشاره ای به اونها کوچولو بیان میکنم :
1- اینجا ایرانه و این حرف خیلی معنی داره معنیش اینهاست :
به طور مثال من با همین 4870 x2 شروع میکنم و مثالم رو میگذارم روی این . وقتی یک نفر این کالا رو سفارش میده از اون ور دنیا فکر نکنم بیشتر از 10 تا سفارش بده چون در ایران کسانی که چنین سیستمهایی رو بخرن انگشت شمارن چون یک ایرانی به صورت متوسط بین 500 تا 1000 دلار بیشتر حقوق نمیگیره . ولی در اونور دنیا کم کمش بین 3000 تا 5000 دلاره حقوق یک شخصه .
10 تا 4870 X2 در میاد 4500000 تومان که شاید رقم بالایی نباشه و نمیخوام در مورد رقمهای خیلی بالاتر صحبت کنم ولی پول رو واریز میکنیم اون ور دنیا . حالا ریسکه امکان داره این پول این وسط گم و گور بشه که اونهایی که وارد کننده هستند چندین بار این مسئله براشون پیش اومده . حالا میگیم این مسئله پیش نمیاد و بیخیال بشیم از ریسکش . پول به دست شخص یا شرکت اونور میرسه حدودا بعد از واریز 5 روز بعد کالا فرستاده میشه و نهایت 3 روز بعد توی گمرکه ایرانه . تا اینجا همه چیز روی ریله دردسر اینجا شروع میشه . پس یه سری هزینه های هوایی بابت این کارتها دادی که از اونجا تا ایران با هواپیما بیاد
قسمت بعد : حدودا 1 هفته طول میکشه مراحل گمرکی طی بشه و بعد میری اونجا که کالات رو ترخیص کنی یه نفر میره توی سایتهای خارجی سرچ میکنه میگه ااااووووووووووووووووووووو ووهههههههههههههه 450 دلار خریدی اینها رو پس روی هر کدوم میخوای 200 تومان سود کنی این هم درصد و تایین ارزشو این حرفها میخوره حدودا بگیم 7 درصد در کل مالیات و این حرفها 7 درصده 450 دلار میشه 31500 تومان که مثلا ما میگیم با هزینه هواییش در اومد هر کارتی 50 تومان .
خوب تا اینجا کارتهای ما شد 500 تومان .
قسمت بعد : کالا بعد از 2 هفته رسیده توی دفترت میخوای بفروشی . خوب به تبلیغات نیاز داره و تبلیغات هم هزینه داره خوب اینجا رو هم بیخیال میشیم و تبلیغاتی نمیشه و هزینه ای داده نمیشه ( تخفیف دادم ) . خوب این کالا یه هزینه برای گارانتی داره مثلا اگر یکی از این کالا ها برگشت بخوره هزینه ای معادل کمتر 100 تومان نیست که بفرستیم برای اونور که گارانتی کنن و برگرده هم ... اینجا هم کسی نمیتونه تعمیر کنه چون قطعاتش نیست خلاصه میگیم 100 تومان حالا میگیم برگشتی خیلی کمه و گارانتی رو هم روی 30 در نظر میگریم میگیم شاید 1 دونه بیشتر خراب نشه تا اینجا شد 530 تومان
این کالا رو که خود وارد کننده نمیتونه بده دست مشتری باید توی بازار پخشش کنه و اونها بفروشن دیگه با این سرمایه ایکه گذاشته باید 50 تومان سود کنه یا نه تا اینجا شد 580 تومان . نهایتا اون فروشگاه هم 30 تومان سود میکنه میشه 600 تومان . کمه کمش چندین هفته طول میکشه تا یک نفر پیدا بشه چنین چیزی رو بخره
حالا محاسبات خواب پول و سود افزوده رو نمیکنم .
دوستان من نخواستم از خودم یا فروشنده ها دفاع کنم ولی توضیحات من بود برای این قضیه حالا واقعا بدونه اینکه عصبانی بشین و یا بدون منطق حرفی به زبان بیارید تفکر کنید و بعد هز چی دلتون خواست بگید
به جمله ای که در امضام نوشتم توجه کنید . البته امکان داره خود من هم اشتباه کنم پس شما اشتباه من رو بگید
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
Majid OC (12-01-09), MARINE (13-01-09), Maximilian (12-01-09)
آقای حسينی کاملا درست ميفرمايند ،من که واسه دل خودم کار ميکنم و توسط دوستان از امريکا بعضا يه سری جنس خريداری کردم با يه مشکلات عجيب غريب روبرو شدم ،چه برسه به افرادی که از همين حرفه معاش ميکنند ،در کل نميشه همه فروشندگان با هم جمع بست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
|
|
البته تنها قضیه جهان سوم بودن نیست میشه گفت خیلی بدتر از اون الان مردم برای لپ تاپهایی که بصورت قاچاق از عراق با اون وضعش وارد میشه دست وپا میشکنند تازه اگه وارد بقیه وسایل بشیم خیلی وضع از این خرابتره.
amir123 (01-02-09)
بله به نکته خوبی اشاره کردین . میدونید اکثر نوت بوکهایی که توی ایرانه بعضا بعضی از وارد کننده ها به خاطر اینکه رقابت کنن توی بازار نوت بوک های ریفیر میارن و خیلی از این نوت بوکها که کسی نمیدونه دست دوم خریدو فروش میره که هر کسی نمیفهمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا پدر قطعات رو بیامرزه که کسی نمیتونه دست دوم بیاره مگر اینکه غیر اورجیالنش کنه بیاره
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
HWBOT Crew
آقای حسینی عزیز حرف شما کاملا متین...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم منظورم نه شما بودین نه دیگر دوستانی که به این کار مشغول هستند... من می گم خودمون باعث گرونی می شیم...!!
اگر Core i7 به طور مثال با این قیمت فضایی فروخته می شه!! خوب ما چرا هجوم می بریم به خریدنش که با کمبود این قطعه در بازار هر فروشنده به خاطر کم یاب بودنش هر قیمتی خواست بده؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا چه عجله ای واسه خرید سوکت جدید هست...؟؟ به قول دوستمون نون شب که نیست...؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه تقاضا قیمت کالارو تعیین نمی کنه؟؟؟
چطور اتومبیل الان تو امریکا ارزون شده!! به خاطر بحران اقتصادی و کاهش قدرت خرید مردم...!!
بذارین یه مثال بزنم ولی سعی کنید بدون تعصب جواب بدین؟؟
4850 مگر یک کارت رده میانی! برای قشری که قدرت خرید 4870 رو ندارن نیست!! در واقع سیاست ATI هم همین بوده که در همه رده های قیمتی یک نماینده داشته باشه همون طور که 4830 و 4670 رو وارد بازار کرد...
پس چرا این کارت 4850 هنوزم با قیمت جهانی فاصله زیادی داره...؟؟
(از مالیاتی که در هنگام خرید به قیمت کالا اضافه می شه اطلاع دارم!)
من جوابی که می دم!! اینه که چون هنوز 4850 یکی از پرفروشهای بازار هست و کسی دلش نمی خواد ارزون بده وقتی که مردم با همون قیمت می خرن...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این موضوع متاسفانه در بین کالاهایی که گارانتی معتبر هم دارن دیده می شه... که نباید این طور باشه...!!
گذشت زمان تنها می تونه باعث تعادل قیمتها بشه! ولی اون وقت ممکنه جایگزین جدیدتری برای اون قطعه اومده باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کولر خودم رو مثال می زنم!
زیرو ترم نیروانا 120 پریمیوم...
وقتی که اومدم تهران... همه جارو گشتم ولی این کولر 50 دلاری رو کمتر از 80 تومن پیدا نکردم!!!!! زلمان 9700 رو که 100 قیمت می دادن...!!!!
چرا باید این طوری باشه...؟؟؟
در حالی که دایی من این کولر رو از باکو با قیمتی حدود 55 تومن تهیه کرد ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل حرف زیاده و جای خیلی حرفا هم اینجا نیست...
عذر می خوام که سرتون رو درد آوردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورقی:
چاره ای نیست باید سوخت و ساخت...
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 12-01-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجوری که شما هم می فرمایید نیست، خیلی موضوع را برای فرشنده سخت کرده اید البته شاید برای خرده فروش ها اینطور باشه
در باز هم به این نتیجه می رسیم که :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (05-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks