درود به همه دوستان
تاپیک جالبی بود و من به عنوان یک فروشنده خواستم یه سری مطالب رو روشن کنم .
اول از همه بگم نمیخوام از خودم که یک فروشنده هستم دفاع کنم لطفا یک طرفه قضاوفت نکنید و اگر هر حرف غیر منطقی که زدم بگید تا اگر جواب منطقی داشتم بدم و اگر نداشتم اینجا عذر خواهی کنم .
دوستمون تا حدودی حق دارن و شکی توش نیست ولی یه سری از مسائل رو خیلیها نمیدونن . که اینجا یه اشاره ای به اونها کوچولو بیان میکنم :
1- اینجا ایرانه و این حرف خیلی معنی داره معنیش اینهاست :
به طور مثال من با همین 4870 x2 شروع میکنم و مثالم رو میگذارم روی این . وقتی یک نفر این کالا رو سفارش میده از اون ور دنیا فکر نکنم بیشتر از 10 تا سفارش بده چون در ایران کسانی که چنین سیستمهایی رو بخرن انگشت شمارن چون یک ایرانی به صورت متوسط بین 500 تا 1000 دلار بیشتر حقوق نمیگیره . ولی در اونور دنیا کم کمش بین 3000 تا 5000 دلاره حقوق یک شخصه .
10 تا 4870 X2 در میاد 4500000 تومان که شاید رقم بالایی نباشه و نمیخوام در مورد رقمهای خیلی بالاتر صحبت کنم ولی پول رو واریز میکنیم اون ور دنیا . حالا ریسکه امکان داره این پول این وسط گم و گور بشه که اونهایی که وارد کننده هستند چندین بار این مسئله براشون پیش اومده . حالا میگیم این مسئله پیش نمیاد و بیخیال بشیم از ریسکش . پول به دست شخص یا شرکت اونور میرسه حدودا بعد از واریز 5 روز بعد کالا فرستاده میشه و نهایت 3 روز بعد توی گمرکه ایرانه . تا اینجا همه چیز روی ریله دردسر اینجا شروع میشه . پس یه سری هزینه های هوایی بابت این کارتها دادی که از اونجا تا ایران با هواپیما بیاد
قسمت بعد : حدودا 1 هفته طول میکشه مراحل گمرکی طی بشه و بعد میری اونجا که کالات رو ترخیص کنی یه نفر میره توی سایتهای خارجی سرچ میکنه میگه ااااووووووووووووووووووووو ووهههههههههههههه 450 دلار خریدی اینها رو پس روی هر کدوم میخوای 200 تومان سود کنی این هم درصد و تایین ارزشو این حرفها میخوره حدودا بگیم 7 درصد در کل مالیات و این حرفها 7 درصده 450 دلار میشه 31500 تومان که مثلا ما میگیم با هزینه هواییش در اومد هر کارتی 50 تومان .
خوب تا اینجا کارتهای ما شد 500 تومان .
قسمت بعد : کالا بعد از 2 هفته رسیده توی دفترت میخوای بفروشی . خوب به تبلیغات نیاز داره و تبلیغات هم هزینه داره خوب اینجا رو هم بیخیال میشیم و تبلیغاتی نمیشه و هزینه ای داده نمیشه ( تخفیف دادم ) . خوب این کالا یه هزینه برای گارانتی داره مثلا اگر یکی از این کالا ها برگشت بخوره هزینه ای معادل کمتر 100 تومان نیست که بفرستیم برای اونور که گارانتی کنن و برگرده هم ... اینجا هم کسی نمیتونه تعمیر کنه چون قطعاتش نیست خلاصه میگیم 100 تومان حالا میگیم برگشتی خیلی کمه و گارانتی رو هم روی 30 در نظر میگریم میگیم شاید 1 دونه بیشتر خراب نشه تا اینجا شد 530 تومان
این کالا رو که خود وارد کننده نمیتونه بده دست مشتری باید توی بازار پخشش کنه و اونها بفروشن دیگه با این سرمایه ایکه گذاشته باید 50 تومان سود کنه یا نه تا اینجا شد 580 تومان . نهایتا اون فروشگاه هم 30 تومان سود میکنه میشه 600 تومان . کمه کمش چندین هفته طول میکشه تا یک نفر پیدا بشه چنین چیزی رو بخره
حالا محاسبات خواب پول و سود افزوده رو نمیکنم .
دوستان من نخواستم از خودم یا فروشنده ها دفاع کنم ولی توضیحات من بود برای این قضیه حالا واقعا بدونه اینکه عصبانی بشین و یا بدون منطق حرفی به زبان بیارید تفکر کنید و بعد هز چی دلتون خواست بگید
به جمله ای که در امضام نوشتم توجه کنید . البته امکان داره خود من هم اشتباه کنم پس شما اشتباه من رو بگید

Bookmarks